Friday, June 10

Saya perlukan sokongan dari para blogger dan kawan-kawan sekalian!

Assalamualaikum
dan salam satu blogger =)


Churpchurp telah mengadakan 'The Cutest Thing' contest. Siapa yang ada account churpchurp mesti tahu pasal contest yang sedang di jalankan ni =) Untuk pengetahuan awak semua, eyfa ada join contest ni and hope dapat sokongan daripada korang semua.

Eyfa tahu kalau bab vote-vote ni mesti korang semua macam malas nak ambil port aje kan? BUT boleh tak kali ni amek port sikit? HEHE. Please VOTE eyfa untuk contest churpchurp ni. Mudah aje caranya. Tak sampai seminit pun.

Caranya simple aje. Follow step bawah ni :
Step 1: ‘Like’ Churpchurp on Facebook (https://www.facebook.com/ChurpChurp)
Step 2: Go to this page (http://apps.facebook.com/promotionshq/contests/125992/voteable_entries/23172187?order=recency)
Step 3: Press the ‘Vote Now’ button
Step 4: DONE!
Senang ajekan stepnya? Dekat facebook eyfa ada 200 orang dalam lists and followers dekat blog ada dalam 400 lebih so, nak mintak tolong lah jasa baik korang untuk vote eyfa okay? Ala tak salah kan tolong menolong? Hari ni korang tolong eyfa. Esuk lusa insya'allah eyfa tolong korang pulak

MEREKA KAT BAWAH NI dah vote eyfa. Korang bila lagi? Eyfa pelukan sangat sokongan dari korang semua. Hope korang sudi membantu untuk vote eyfa =) Tarikh tutup contest tak lama aje lagi iaitu pada 13 JUN, 2011. So, Cepat sebelum semuanya terlambat :'(


Sekarang eyfa tempat ke-19 ! Jauh lagi nak kejar mereka yang lain. Sob sob sob :'( SEDIHNYAAAA!! Vote lah eyfa okay ! =) If dah vote please tinggalkan comment dekat sini =)

Terima kasih.
KBAI~


P/S :  
Siapa nak smartphone murah? --> CLICK SINI
Siapa suka minum MILO --> CLICK SINI
Siapa nak Blackberry murah? --> CLICK SINI
Nak tahu lebih lanjut pasal BBM? --> CLICK SINI
Nak dapat trip ke PERTH percuma? hanya perlu --> CLICK SINI

4 comments :

GaRy™ said...

gary dah vote!! gud luck yer...

EYFAalias said...

thanks gary, sob sob. org lain semua xnk vote :(

siti kektus said...

tenet lembab pulak, nanti dah elok kite vote ok?

gud luck, ;)

EYFAalias said...

hehee. jangan lupa vote plak. nt tinggalkan cmnt :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com