Saturday, June 4

Tak sabar nak tunggu adik kesayangan balik Malaysia :)

Assalamualaikum.

Sekejap aje dah hari sabtu. Rasa macam tak percaya aje. Huhuhu. Hari ni dah 4 Jun. Maknanya tak lama lagi pejam celik, pejam celik dah 26 jun. Adik kesayangan eyfa (AHMAD AFIQ BIN ALIAS) yang belajar kat Russia tu akan balik cuti sem. Wow! Rasa macam tak sabar nak jumpa dia.


Dah hampir setahun tak jumpa. Huhu. Selalu contact pakai skype aje. Untung zaman sekarang tak payah nak membazir bil call sana. MAHAL kot. Pakai skype lagi best. Free aje. Muka pun nampak! Huhu. Hilang sikit rindu mak abah dekat dia. =D


Bila dia balik mesti akan makan best-best sebab nak raikan kepulangan dia. Mak mesti masak sedap-sedap! Huhu. Cepat lah balik tak sabar dah nak makan sedap-sedap ni! HEHE. Woah! Lupa pulak nanti dia nak belanja shopping untuk raya tahun ni. Perghh! Seronoknya nak habiskan duit dia. HAHA.

Sebab tu lah tak sabar nak tunggu adik eyfa balik. Bukan rindu dia sangat pun. Hik hik hik! Joke joke c(:
KBAI~

6 comments :

Freaky said...

waa belanja soping raya tuu.. bestnyee..

Senarai Blog Segmen 9 -16 Dah Keluar

EYFAalias said...

hhehhee. memang besttt :D

cik azeya said...

peh. bestnye belajar kat sane. kem salam adik. ekeke.

GaRy™ said...

waaahhh... rusia... kagum sangat2... bez la dia...

erlina said...

haha ceh mg bes ad org nk blnje haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

huish! jauh gile adik eyfa .. pergghhh . suroh bawa ole2 . nanti eyfa boleh buat contest ke GA ke . hehee ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com