Thursday, June 9

Grapevine memang berbaloi-baloi.

Assalamualaikum.

Baru-baru ni eyfa ada cerita pasal "Pendapatan lumayan dengan GRAPEVINE !" kan dalam entry eyfa sebelum ni? Korang ada baca? Korang tahu kan apa itu GRAPEVINE? Kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh BACA dekat sini.

Ramai yang tanya eyfa macam mana nak jumpa Grapevine ni? Yang sebenarnya korang kena rajin blogwalking baru korang boleh jumpa. Sejak dua menjak ni eyfa selalu jugak jumpa Grapevine ni masa blogwalking. Korang kena rajin lah sikit kan? Kalau tak mana nak jumpa. HEHE. 

Ni antara Grapevine yang eyfa dah jumpa.
Setakat ni eyfa dah kumpul sebanyak RM256.80 dengan Grapevine. Alhamdulillah. Eyfa nak dapat BE dari Nuffnang memang agak susah sikit. Yelah blog pun sehari 200 UV aje tak macam blog-blog lain kan? TAPI tak sangka murah rezeki pulak dengan Grapevine ni. Alhamdullilah! Tak percaya? Boleh tengok gambar bawah ni =)

Klik untuk proses tumbesaran =D
Eyfa rasa macam nak cash out boleh juga beli baju raya kan? HEHE. tapi karang bila dah tinggal 0 sen rasa macam tak semangat pulak nak promote Grapevine ni. HUHU. Tak apa lah. Tunggu banyak sikit. HEHE. Sabar eyfa sabar ! =)

KBAI~

18 comments :

syaimz said...

wow,banyak! nice!

EYFAalias said...

ALHAMDULILLAH :)

anismelon said...

wa..best nye gini.anis selalu gk bw..xjumpe jumpe pon..wee

EYFAalias said...

tadi eyfa jumpa satu lagi. hehee. kena rajin :)

Ezany-Kun said...

fuiyooo.. boleh jadi ratu grapvine cengini..

EYFAalias said...

mana ada ratu :p

siti kektus said...

macam pernah nmpak iklan ada tulis grapvine ni,

igtkan iklan biasa, buat tak tau je la,, hehe

EYFAalias said...

rugi la kalau siti buat ta tahu. ehheee

shopping2u said...

sebenarnya msih xfhm lgi ngan bnda ni.. bru sebulan ber blog ni

shopping2u said...

lau jumpa iklan tu kna klik ke?

EYFAalias said...

bukan kena klik. kena ameik code dia. nnt kalau jumpa. amek code tu (code tu mmg dh dia sediakan tinggal utk copy je) lepas tu masukkan email awk.

Ezy Pinkpurple said...

a'aa mmg lumayan..
kene rajin la..
cik ezy pkse org klik kat pesbuk..
tp ckit je dpt..
haha

►AdamXis◄ said...

assalam...alhamdulillah, muroh rezeki awok.fuh cam ne promote link tuu?...dekat wall FB?...twitter?...dah berapa hari baru cecah byk nie?

EYFAalias said...

Wa'alaikummussalam :) Hm.. Ada lah dalam 3 minggu macam tu :D Promot kat tumblr. twitter. blog. fb. ym :) kadang2 ada gak paksa kawan2 click. ahahaa

miss ryrinn _ angin said...

wahhh bestnyeee . wat la tutorial cra nk tingkatkan earning .. huhuh .


mintk tunjuk ajar .

azrijohan said...

WOWWWWW
laju gila earnings naik..
buat macam mana nihh?

Cik Cempaka said...

wahhhh hebat tu, sehari 200 UV

terus rasa nak curang ngan nuff lagi..haha

.m y z. said...

wahhh jelessss. bila nak banje pakai duit nuffnang pulak? hehehe :DD

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com