Thursday, June 16

This is the one and only.

Assalamualaikum.

Haaa. Tak jawab DOSA ! Kalau jawab sayangggggg~ Hehehe =) Apa khabar korang ? Rasanya dah lama eyfa tak tanya khabar korang. Ecehh! HAHA. Okay kita teruskan pasal tajuk kat atas ni.



THIS IS THE ONE AND ONLY. Setiap kali couple cakap macam tu. This is the one. This is the one. Last-last habuk pun tarak! HAHA. Tak kau yang curang boyfriend kau yang curang. This is the one tengkorak kauu lah!! Kelaka aje lah budak-budak sekarang ni. 
Kecik-kecik dah pandai couple. Baru darjah 6 dah ada boyfriend/girlfriend. Couple bukan main lagi mengalahkan orang tua aje. Lepak KL pegang-pegang tangan, cium sana cium sini. Cakap dekat mak abah nak pergi tusyen lepas tu kau merewang pergi KL kan? Bijak bijak! HAHA.

Adik-adik, kau belajar lah dulu takpayah nak beriya sangat couple sana couple sini. Buat rosak akhlak aje. Belajar entah ke mana. Bercinta ajelah lebih ! Baru darjah 6, putus cinta dah 8x. Makk aii. Betul-betul bercinta kau ni. Mengalahkan orang tua. Sabor jelah!

KBAI~

18 comments :

.m y z. said...

hahah apa pon tak boleh!

tia @ Ini Kisah Tia said...

mai nak hempuk mai :)

Golden Rose said...

the one & only...hahaha...sha plak d last but not least...bleh

EYFAalias said...

@.m y z.

ahahhaahaa. <--- mampu gelak je.

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia

hempok laju sikit. ehheee

EYFAalias said...

@Golden Rose

hahahaa. pun bolehh :p

Domo Mega said...

tumpang tanya...mcm mana awk buat gmbar kat atas tu???saya x reti la nk buat...=_="

EYFAalias said...

@Domo Mega

gambar yang mana satu ya ?

Domo Mega said...

@EYFAaliasgambar fb tu...yg ada ckp2 tu...camna nk buat ia jdi gambar eih???

Cik Ezy said...

2la pasalnye..
cik ezy umo 20 baru tau mkne kapel..
ekekeke

GaRy™ said...

gary start kapel tahun 3...ngan anak cekgu lak tuh... hahahaha...

kookie said...

darjah 6, saya dok maen anak patung, masak2, jutaria lagi..

hebat tol bdk darjah 6 skrg kan..

EYFAalias said...

@Cik Ezy


dasyat bebudak skrg.

EYFAalias said...

@GaRy™

amboi !

EYFAalias said...

@kookie

ahhaha. tu lah pasal. heheee

EYFAalias said...

@Domo Mega

nnt eyfa buat entry ajar ya :)

siti kektus said...

darjah 6 masih comot lagi, tak de yg hingin, haha

entah2, eyfa kecik2 dah cintan cintun ni ha, haha cinta monyet lah kata kan,:p

EYFAalias said...

@siti kektus

aik. eyfa pulak kena? ahaahhaa

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com