Saturday, June 4

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!


Nombor kegemaran saya ialah 8 kerana itu adalah tahun lahir saya! Yeah, eyfa lahir pada tahun 1988. 88 nice kan? HAHA. Dengar cerita pulak, orang Chinese cakap nombor 8 ni ada ong. Betul atau tidak , Wallahualam lah kan ! Eyfa pun tak tahu apa yang ong nya no.8 ni! Hehe. Tapi memang dalam banyak-banyak nombor memang eyfa suka nombor 8. Masa kecik-kecik dulu nombor 8 lah paling senang nak tulis. Bulat atas, bulat bawah. SIAP! Huhu. Rasa macam lucky number pun ada nombor 8 ni. HEHE. 
Korang pulak suka nombor apa? Jom ramai-ramai kita meriah kan GA ni. Eyfa tag dekat sesiapa yang dah TERbaca entry ni. HAHA. Boleh tak macam tu? c(: Apa lagi tunggu? Jom join ramai-ramai ! CLICK SINI untuk maklumat lanjut dan syarat-syarat penyertaan. Banyak hadiah menanti anda, antaranya ialah :

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) 

Haaaa. Menarik kan? *angkat kening! Huhuuuhu. Jom join sekarang!! =)

7 comments :

Dayana AZ said...

Macehh Eyfa :) ! Thx sbb join ! Nanti dayana cabut pmnang pakai tangan :D .

EYFAalias said...

sesama dayana. ehhee. buat la lagi GA banyak2 :p

Cik Ezy said...

gud luck eyfa!
;)

sya azleen said...

nak juin jugak lah (:
almaklumlah sekarg sy gila GA, :P

anismelon said...

salam..anis na ajak bace nie..bace and komen kalo free..post for da 2nd time..

http://anismelon.blogspot.com/2011/06/sampai-menutup-mata.html

tqqq..

Alia said...

good luck!

Lulu caldina said...

Semoga ada rezeki menang.. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com