Friday, June 3

Best sangat ke cerita NORA ELENA?

Assalamualaikum.

Haaa. Sekarang ni memang musim NORA ELENA dengan SETH TAN tu. Semua perempuan kat luar tu sekarang tergila-gila kan si Seth ni. HAHA. Memula eyfa pelik gak ape ke benda lah yang best sangat cerita NORA ELENA ni. 


Rupanya best sebab hero dia handsome, baik and kaya tetapi si Nora Elena ni macam jual mahal, but lama-lama Nora Elena ni suka kat Seth Tan ni. Kan kan ? Macam ni kan cerita dia? HAHA. Lebih kurang lah kan. Hehehe.

Haaaaa. Kena pulak cerita Nora Elena ni pukul 7 malam? Haaa. Sah sah semua time maghrib-maghrib semua duk tercongok depan TV. Haaa. Layan...layan gak cerita ni solat jangan lupa pulak eh kawan-kawan ku? :)

Sebenarnya dalam drama or novel memang lah wujud watak-watak macam ni. In real life, ada? Korang cari lah dalam lubang cacing sekali pun tak akan ada lelaki macam ni. Yang tak ada kelemahan macam Seth tu. Huhu. Yelah semua orang tak sempurna kan? Memang lah takkan jumpa orang macam Seth Tan ni. Huhu.

TAPI kalau ada? Tolong lah kasi kat eyfa sorang okay? Please please pleaseeee =D Nak gak dapat suami yang KAYA, dah kaya HANDSOME pulak tu tambah BAIK and ROMANTIK pulak orangnya. Woah! Mau tak bahagia hidup? HAHA.

Dah dah lah berangan nak jumpa lelaki macam Seth ni. Tak akan ada punya ! Wekkk. HAHA
KBAI~

1 comment :

.m y z. said...

hahah. pukul 7.30 stop dlu pegi semayang :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com