Monday, June 20

Abah aku dapat message dar Najib Razak. Abah kau ada?

Assalamualaikum.

Sempena Hari Abah, eyfa sesaje lah belanja abah makan Domino's Pizza sebab kebetulan lalu depan Domino's so, singgah lah beli kejap untuk take away bawak balik rumah.


Bila sampai rumah aje yang makan Domino's Pizza tu bukan abah. Adik-beradik eyfa yang lain yang pelahab makan macam xpernah jumpa pizza. Abah eyfa relex aje duk baca surat khabar. Huhu. Lepas tu tetiba handphone abah eyfa berbunyi. Tet tet...tet tett.....

Lepas tu tetiba abah macam excited aje baca message tu. Eyfa dah pelik apesal lah orang tua ni happy semacam aje? Eyfa tanya lah abah message dari siapa. Abah cakap message dari Najib Razak! Aik. Siapa pulak nama kawan abah eyfa nama macam nama PM kita aje ? Tapi memang betul pn Najib yang message tu PM kita.

Abah siap kata Najib Razak kasi message Hari Bapa kat dia. Lagi lah pelik. Sejak bila abah eyfa kawan dengan PM ni? HAHA. Last-last nak tahu message apa yang abah dapat sebenarnya? Jom kita tengok message apa yang Najib Razak kasi kat abah eyfa.

MARILAH KITA MENYAMBUT HARI BAPA BERSAMA AYAHANDA TERSAYANG. 
IKLAS DARI NAJIB RAZAK  & KELUARGA
@1MALAYSIA.COM.MY 
- 62002

HAHA. Abah abah! Rupanya abah kena kan eyfa! Eyfa ingat bebetul lah dapat message dari Najib Razak. Rupanya message macam tu. Eyfa pun dapat bah! Saje je bikin gempak abah ni. Iskkk! ANJATT BOBOIII! Abah ni........Sabor ajelah...

By the way, Selamat Hari Bapa kepada En. Alias bin Yeop Ahmad dan juga kepada abang eyfa, Ahmad Lutfi bin Alias yang bakap jadi 'ayah' tak lama lagi. I LOVE YOU!

KBAI~

P/S :  Be the first 1000 to sign up P14G and win IPAD2! Hurrp up !! -->CLICK HERE

15 comments :

...Minah BluR... said...

HAHA ingatkan msg PM betul. Mb tak de lak dapat msej tu..

EYFAalias said...

@...Minah BluR...

hahaa. xde dapat ke? eyfa pakai mxs :p

Blogberry Emry said...

BEN dtg terjah!

EYFAalias said...

@Blogberry Emry

thanks :D

ct-kama said...

hahah..kama pun ingt PM kita betul tadi..=))

kotak bulat said...

anjat boboi...hehehhe...

GaRy™ said...

hahahaha....lawak je abah eyfa ni ek?...

ArulchelseA said...

pandai abah eyfa kenakan eyfa ek..kih kih kih

EYFAalias said...

@ct-kama


hhahaa. cuak cuak.

EYFAalias said...

@kotak bulat

anjatt boboiiii~ ahahhaa. lawak gila sepah!

EYFAalias said...

@GaRy™

kadang2 penat nak layan dia. buat lawak tak bertempat. huhu

EYFAalias said...

@ArulchelseA

bab mengenakan memang dia no.1 hahaa

.m y z. said...

hahaha ziema pun dapat lah. tersengih sorang2. dlm hati cakap 'sejak bila lah najib tau nombor aku ni'. hahahaha

EYFAalias said...

@.m y z.


hahahaha. kalau najib msg dh boleh buat kenduri besar-besaran dh :p

Abang Stalker said...

abah kita x tahu le dpt ke x.Abg pun x wish kt dia.Malu..cuma minx mama smpaikn. :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com