Tuesday, June 14

Abah dah pandai guna SESUNGUT!

"Pha, abah dah pandai guna SESUNGUT"

Kata abah eyfa dengan nada riang kepada eyfa semalam. Memula eyfa pelik. Apakah itu sesungut? Rupa-rupanya korang nak tahu apa sesungut tu? SESUNGUT means TETIKUS !!! -.-" Abah ! Abah ! Kenapa comel sangat ni? Kan dah kena gelak dengan mak semalam. 


Sejak kebelangan ni abah beriya nak beli "IPAD 2" sebab dia nampak kawan dia pakai lepas tu bila dia dengar pasal function IPAD tu dia rasa excited nak beli. HAHA. Tu yang sekarang beriya belajar main komputer dengan anak-anak dia ni.

Masa eyfa bukak facebook abah siap suruh bukak page Dafi, Fasha Sandha, Jimmy, and banyak lagi lah artis. Lepas tu abah nak tengok Youtube lah. Lepas tu tengok Twitter PM kita. Semuanya abah nak tengok. Penat nak layan kerenah abah. HAHA.

Habis lah lepas ni jangan abah nak belajar buat blog sudah sebab hari tu dia mintak eyfa tunjuk blog eyfa. HAHAHAHA. Lepas ni kalau abah create facebook habis lah lappy eyfa ni eyfa dah tak boleh congker lagi! Mesti dia aje nak guna. Macam tgk tv jugak. WWE dia tak pernah tinggal! -.-"

TAPI kalau abah beli IPAD 2 boleh jugak eyfa tumpang glamer. HAHAHHAHA.
KBAI~

18 comments :

.m y z. said...

hahaha amboi advance!

EYFAalias said...

@.m y z.

wahhh! orang pertama comment. hehehehe.

Freaky said...

haha bukan semua abah nak belajar bab komputer ni :)

EYFAalias said...

@Freaky

hahaa. eyfa rasa ramai je abah kat luar tu yg tahu computer. abah eyfa cm xtau sgt. hehehe.

siti kektus said...

hehe, biasala tu mak abah kite pon suka beno la tukar nama benda teknologi ni,

owh, abah kite selalu pakat ngan adik2 tengok wwe. pastu gelak2. ape yg lawak ntah. huu~

EYFAalias said...

@siti kektus

hahahaa. selalu kat uma eyfa ni abah je layan wwe.

rosliza rubee said...

nasib laa abah rose taw men game zuma jee..tida gaduh lg rose ngn abah berebut lappy...hahahah
so conclusionnya jgn ajar abah2 kita teknologi ni..haha

auny aizie said...

curlassssss abahh kauuu yang, haha

EYFAalias said...

@rosliza rubee


HAHAHAHAHAHAA. jahatnyaaaa. ala. takpe la. mana tau nnt abah beli lappy baru en? :p

EYFAalias said...

@auny aizie

ehheehhee. malu la mcm ni :p

kc kasedah said...

comwl siaaa sesungut! hahaha :D mak aku dulu tak pandai fesbuk skg da pandai daaa. cuma nak taip tu satu-satu haaa. haha :D


alaaaa kita da tau kan teknologi nie kan, esok ada anak, mmg tak dpt la diorang nk tipu kite. hahaha :D

najmi^^ said...

best citer kamu..huhu

Cik Cempaka said...

wawawa...lepas 4 hari CC berjauhan dengan tenet...waaaaahhhhh blog ni dah berubah wajahhhh..cumil2..jelez2

EYFAalias said...

@kc kasedah

hahahaa. nk kencing mmg xdpt la. kita lg expert. ahhaa

EYFAalias said...

@najmi^^

HEHE. thanks :)

EYFAalias said...

@Cik Cempaka

tu la. nama CC hilang? iskk

Ayu Mohd said...

comel tuh abah ko pah....hahahha... selera VIP ye.. =)

EYFAalias said...

@Ayu Mohd

kau macam xkenal abah aku? ahaaa

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com