Thursday, June 23

"Mega Bloglist Umar Faruq"


Assalamualaikum. Setelah di tag oleh TEA, eyfa mengagahkan diri untuk join jugak bloglists UMAR FARUQ ni. Actually seperti yang korang maklum eyfa macam dah kureng sikit join segmen bloglists ni. Tapi tak apa lah. Suport kawan-kawan kan, apa salahnya. Ada juga kebaikannya kan?

Kali ni eyfa taknak tag sesiapa sebab eyfa rasa ramai dah orang join kot? tengok new feed dekat dashboard pn ada aje orang yang dah join. Tapi pada sesiapa yang berminat untuk join. Boleh lah TEKAN SINI laju-laju okay? HAHA. Itu sahaja setakat ini.

KBAI~

>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

24 comments :

Tea said...

haha. bloglist lg. kehkeh.

Abang Stalker said...

bersepah da nm eyfa kt bloglist org.hahaha

EYFAalias said...

@Abang Stalker

haaa. menipu la tu abg ni. hahahaa

EYFAalias said...

@Tea

tahu xpe :)

siti kektus said...

rajin beno eyfa ni, gud2, ;)

EYFAalias said...

@siti kektus

eehehe. macih :D

Cik Ezy said...

selamat berbloglist..
=)

EYFAalias said...

@Cik Ezy


thanks cik ezy :D

Scya Lollita said...

cik scya x penah join mane2 bloglist haha -___-''

EYFAalias said...

@Scya Lollita

lah. kenapa plak?

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

EYFAalias said...

@A M E !

thanks :D

Tea said...

efa jgn marah pulah tea tag ni. hohoh.

EYFAalias said...

@Tea

hehehheheheee,

.m y z. said...

ziema dah lama tak join bloglist. huhu. siyes macam takde mood nak join sekarang. nak update pun rse macam malas gila. huwaaaa tolongggg~ :'(

azrijohan said...

hai,u have nice blog...
keep it up oke

datang dari blog Umar..
salam perkenalan

jom ke blog smile:) pulak

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html




















































hehehehe;p
thanks:)

iPai said...

tak sempat join sudah .. wuuu

Wahida said...

Good luck :D

Mrs. Farhan said...

hehhehe. selamat menjoin.

EYFAalias said...

@Wahida

thankss :D

EYFAalias said...

@Mrs. Farhan

Macih :D

EYFAalias said...

@iPai

huhuhu

EYFAalias said...

@azrijohan

mengada nyaaa!

EYFAalias said...

@.m y z.

jangan la malasss. iskk :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com