Thursday, June 23

"Mega Bloglist Umar Faruq"


Assalamualaikum. Setelah di tag oleh TEA, eyfa mengagahkan diri untuk join jugak bloglists UMAR FARUQ ni. Actually seperti yang korang maklum eyfa macam dah kureng sikit join segmen bloglists ni. Tapi tak apa lah. Suport kawan-kawan kan, apa salahnya. Ada juga kebaikannya kan?

Kali ni eyfa taknak tag sesiapa sebab eyfa rasa ramai dah orang join kot? tengok new feed dekat dashboard pn ada aje orang yang dah join. Tapi pada sesiapa yang berminat untuk join. Boleh lah TEKAN SINI laju-laju okay? HAHA. Itu sahaja setakat ini.

KBAI~

>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

24 comments :

Tea Dno said...

haha. bloglist lg. kehkeh.

Mr.Superman said...

bersepah da nm eyfa kt bloglist org.hahaha

Unknown said...

@Abang Stalker

haaa. menipu la tu abg ni. hahahaa

Unknown said...

@Tea

tahu xpe :)

ct kektus said...

rajin beno eyfa ni, gud2, ;)

Unknown said...

@siti kektus

eehehe. macih :D

ezy.xixii said...

selamat berbloglist..
=)

Unknown said...

@Cik Ezy


thanks cik ezy :D

scya lollita said...

cik scya x penah join mane2 bloglist haha -___-''

Unknown said...

@Scya Lollita

lah. kenapa plak?

Amir Aidid said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

Unknown said...

@A M E !

thanks :D

Tea Dno said...

efa jgn marah pulah tea tag ni. hohoh.

Unknown said...

@Tea

hehehheheheee,

myzziema said...

ziema dah lama tak join bloglist. huhu. siyes macam takde mood nak join sekarang. nak update pun rse macam malas gila. huwaaaa tolongggg~ :'(

AZRI said...

hai,u have nice blog...
keep it up oke

datang dari blog Umar..
salam perkenalan

jom ke blog smile:) pulak

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html




















































hehehehe;p
thanks:)

iPai said...

tak sempat join sudah .. wuuu

Unknown said...

Good luck :D

Juwita Afifah said...

hehhehe. selamat menjoin.

Unknown said...

@Wahida

thankss :D

Unknown said...

@Mrs. Farhan

Macih :D

Unknown said...

@iPai

huhuhu

Unknown said...

@azrijohan

mengada nyaaa!

Unknown said...

@.m y z.

jangan la malasss. iskk :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com