Tuesday, June 14

Budak baru nak belajar buat blog!

Assalamualaikum.

Ehem. Siapa yang baru nak belajar buat blog ni? Hehehehe. Okay sebenarnya budak ni ialah kawan baik eyfa sendiri dari sekolah lagi. Dia tengok eyfa punya facebook news feed aje mesti update pasal blog tu yang agaknya dia berminat nak create blog. HAHA

Apa kata korang support blog dia yang baru nak bermula ni. Hehe. Blog dia simple aje belum edit apa-apa pun. Nuffnang pun tak letak lagi. Betul-betul baru keluar oven ni. HAHA.


Okay malas nak buang masa. JOM FOLLOW BLOG kawan eyfa ni. Terjah dia secara berjemaah jom! =) HAHA. Link dah di sediakan kat bawah ni. Tunggu apa lagi? Blog walking timeee~

URL : AYUMOHD.BLOGSPOT.COM



P/S :

Call 10minit hanya 28sen? MURAHNYA! --> CLICK SINI
Teringin nak pergi bercuti? Ini lah masanya --> CLICK SINI
Ceh! Guna BB tapi xtau function BBM ! Meh tengok sini. --> CLICK SINI
Ada BFF? Jom tengok ni! --> CLICK SINI
Nestle nak kasi RM 1k, korang nak? --> CLICK SINI

28 comments :

.m y z. said...

jom terjah ramai2! hehe.

p/s : cuba tengok dekat page element bahagian header. ada code utk status twitter kat situ. then kalau status atas kotak sangat just tambah dekat code yang ada . so that dia akan ke bawah .kalau status bawah sgt, just buang errr paham tak? hehe.

Nazzue said...

Saya pon nak blajar juga...tolong ajarku sifu...hehe

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: 5 Blog Pilihan Hati

Mohd Shukri Fadzillah said...

jangan risau! saye akan ajar dia cukup2 hahahah!

EYFAalias said...

@.m y z.

nak tambah apa kat code tu? ahahhahaha. blur kejap.

Cik Jari Tembam said...

okay! roger ^_^

EYFAalias said...

@Nazzue

ahhahaa. sifu tu abang ben je. hik hik :D

abglan said...

Wah... manyak bagus tolong kawan² punya kaki ini... ipoh mali tatak sombong oooO!!

EYFAalias said...

@Mohd Shukri Fadzillah


amboi! gataii!

Ayu Mohd said...

ehemm...ehemmm...mgata aku ye..huhuu
terjah jgn xterjah..kihkihkihhh sy bdk baru bljr..pelan2 kayuh bak kata eyfa

EYFAalias said...

@abglan


ehehehe. bagusnya abg lan ni :D

EYFAalias said...

@Ayu Mohd


perghhh! dah pandai cmnt dh skrg! hahahahhaa

EYFAalias said...

@Cik Jari Tembam

ehheheee. thanksss

SoLy SoLicious said...

heee..dah usha2 dh ^^

EYFAalias said...

@SoLy SoLicious


thanks syg :D

azrijohan said...

myz merepek ape tu?

azrijohan said...

okay..nak p terjah...

kotak bulat said...

hehhee..akan terjah.. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! baru keluar oven okeh . ingat baru keluar peti ais . ikikik :)

Cik Ezy said...

pengaruh dr rakan sebaya ni..
bagos2..
hihik..
bg sokongan abes2an kat die

EYFAalias said...

@azrijohan


ehehehheee. terjah jgn tak terjah :D

EYFAalias said...

@azrijohan

ni rahsia perempuan . azri mana leh tahu. ahahaa

EYFAalias said...

@kotak bulat

thanks kotak bulat :D

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia


hahahahahaa. mengadanya tia! kalau dlm peti ais sejuk. nnt beku :D

EYFAalias said...

@Cik Ezy


ehhehe. thanks ezy :D

siti kektus said...

ni kes eyfa hasut dia suruh buat blog la tu, kan? kan? hehehe ;)

EYFAalias said...

@siti kektus

eyfa tak hasut sape2 pn. ahahhaa. jahatnyaaa ! :p

.m y z. said...

kak eyfa. blog ni jahat. dia buang code yang ziema bagi kat atas tu. sobbsobb. nanti ziema cakap kat fb :)

EYFAalias said...

@.m y z.


hahahaa. ok ok. macih ziema :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com