Tuesday, June 14

Contest bibir seksi tak seksi


Hi ! Eyfa di jemput untuk join contest ni. HEHE. Rasa macam segan nak join sebab kalau bibir macam Angelina Jolie tu tak apa lah juga. Ni bibir dah macam seliper jepun je rupanya. HAHAHA. Takpe takpe. Nak support punya pasal join jelah. Korang rasa bibir korang lagi sexy dari bibir eyfa korang boleh CLICK SINI untuk join sama =)

Errr. Nak bubuh gambar yang mana eh? Malu lah. Nak guna gambar orang lain kira dah langgar syarat dah ni. HAHA. Tak pe takpe. Eyfa nak guna gambar yang ini lah! Ehemmm~

*



*



*

EH ! KEJAP! KORANG JANGAN MUNTAH PULAK!

*




*




*


*Eyfa rasa bibir eyfa nampak sexy dalam gambar atas ni sebab DAH MEMANG BIBIR EYFA SEXY SEJAK AZALI LAGI. KBAI~ hahaha*

HAHAHAHAHA. Amacam sexy tak? Mesti korang rasa macam nak muntah darah aje kan tengok gambar ni? Hehe. Eh! Ke korang jeles tengok bibir eyfa. Kan kan kan kan? Cepat join eyfa nak tgk bibir korang sexy tak macam bibir eyfa *sila pukul aku* HAHA! CLICK SINI untuk join !

KBAI~

P/S :

Call 10minit hanya 28sen? MURAHNYA! --> CLICK SINI
Teringin nak pergi bercuti? Ini lah masanya --> CLICK SINI
Ceh! Guna BB tapi xtau function BBM ! Meh tengok sini. --> CLICK SINI
Ada BFF? Jom tengok ni! --> CLICK SINI
Nestle nak kasi RM 1k, korang nak? --> CLICK SINI

20 comments :

Unknown said...

hmmm...ye Angelina Jolie? haha

Unknown said...

@syaimz

HAHAAHH! tahu la bibir kite mcm seliper jepun! sob sob. nak gelakkan lah tu!

syeraheenim said...

wow .. comel lah bibir akak .. heheh
thanx joined :P

Unknown said...

@syeraheenim

hehhehe. perli ke apa ? :p

Unknown said...

sexysexy. haha

Unknown said...

@

Alaaaaa. malu la macam ni. hehehee

Unknown said...

elele malu2 plak... ce pout lebih sikit haha! nak joen jugak lah... hahaha




oh ya! saya dari sini ^_^

Unknown said...

@Mohd Shukri Fadzillah

jom jom join ramai2. ehehhee

Mr.Superman said...

perghhh....mantopp...laki bole join x?nk try.hahaha

Gary Asip said...

wah2!! seksi gitu lorh... hehehe...

Unknown said...

semoga menang yer....:)

* papa mifz menajalankan perniagaan franchise kedai cermin mata Focus Point kat Carrefour Bukit Rimau,Shah alam....jemput la dtg yer..:)

Unknown said...

@Abang Stalker

Opsss. lelaki di larang join. ehhee

Unknown said...

@GaRy™

Alaaaa, segan lah macam ni. hehehehee

Unknown said...

@Papa Mifz hehhee thank papa :)

kotak bulat said...

seksi...seksi.. hehehe...

Unknown said...

@kotak bulat


alaa. malunyaaa :D

abglan said...

Alamak... konfem kalah nie, dah bebulu nak seksi kat mana ha ha ha

Unknown said...

@abglan

mak aii. bibir berbulu? pelik betul abg lan ni. hahahaa.

ct kektus said...

tu dia, kalah angelina joli ni, hihi

fuh fuh~
tiup kasi menang sikit,

Unknown said...

@siti kektus

tiup je? jampi2 la sikit. hahahahaha

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com