Monday, June 27

Promosikan BLOG anda di sini secara PERCUMA!


Assalamualaikum.

First sekali nak ucapkan thanks dekat INI KISAH TIA sebab sudi share infomation pasal macam mana nak promosikan blog secara percuma macam Tia buat tu. Hehehe.

NOW korang dah boleh promosikan iklan blog korang dekat blog eyfa secara percuma. Hehehe. Ada ke orang nak promosikan blog dekat sini? Maklum lah! Blog eyfa ni blog bebiasa aje kan. Ehemm!

JOM JOM JOM! Jangan memalu jangan sesegan! Hehehe. Caranya senang aje. Click dekat mana-mana iklan tu lepas tu masukkan URL blog korang lepas tu masukkan URL banner korang. And the DONE! Senang aje kan? tapi promosi ni setiap 5 jam sahaja!! so, kalau dah expired korang masukkan balik blog korang kat situ. hehehe.


Kalau dah full mintak maaf la ya. Siapa cepat dia dapat! Kalau dah terlambat datang balik ke sini 5 jam kemudian tau? HEHE. Sebab masa promosi adalah setiap 5jam :) If korang nak tolong promosikan blog kawan-kawan juga macam eyfa buat ni. Boleh daftar dekat ABCDEAD.COM okay? Happy blogging yaw =)

KBAI~
>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

42 comments :

Cik Purple said...

sy nak bole tak?:)

EYFAalias said...

@Cik Purple

boleh boleh! sila kan :)

Amira Chan said...

Wahhh.. menarik2.. :)

EYFAalias said...

@Amira Chan

meh sini promosi kat sini :D

Tea said...

hehhehe.. xde banner sendiri.. kehkeh.. nt lah.. tinglkn 1 ruang utk tea ekk? hehe..

Bigdaddyz said...

nak cuma tak berapa reti nak buat...

ASaDa RyutaRo said...

saya letak! ngeeee :D

tenkiu.. tenkiu.. boleh letak hari2 tak?

EYFAalias said...

@Bigdaddyz

senang aje click aje mana2 iklan yang kosong. masukkan URL blog and URL banner :)

EYFAalias said...

@Tea

:D isya'allah

EYFAalias said...

@ASaDa RyutaRo

boleh aje kalau ada :)

.m y z. said...

tak berebut ke kalau macam tu? hahaha nak nak nak!!!

EYFAalias said...

@.m y z.

heehee. takde nya nak berebut. sebab iklan ni 5jam aje. so, lepas 5jam kotak tu akan kosong. so, siapa yang cepat dia dapat :D

syashafie said...

wah ! nk jugak :D hihihi

NasZ said...

wah..best2..huhu..

MOHD NASER.com

EYFAalias said...

@syashafie

sila kan :D

EYFAalias said...

@NasZ

ehehhee

Cik Ezy said...

xde banner bleh ke?
ekeke

.m y z. said...

ziema masukkan tak boleh pun T__T dia just keluar dekat web ABCD tu je. kat blog ni takde punnngggg T__T

EYFAalias said...

@.m y z.

dah full lah sayang. kalau kosong iklan tu akan tulis mcm ni "Advertise here" baru boleh masuk iklan :)

EYFAalias said...

@Cik Ezy

boleh juga. masuukkan aje gambar korang. boleh kot. ahahhaa

iPai said...

xsempat .. tp gmbar tak klua pon ...


wah .. nak buat juga ...

sergeant keroro said...

ala, dah full T.T

p/s : nak tahu ape tu melody monday leh tengok kat blog uzairkate.blogspot.com :)

iPai said...

kak .. thank u kak sebab ajar ..

iPai said...

bapak ah .. cepat gila ko klik .. uhuh

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . Tia first kan eyfa . thanks untuk backlink ;)

ct-kama said...

tumpang iklan gak..=))

azrijohan said...

alaaaa,dah full lahh pulak....

Namee Roslan said...

baiknya awakk :)

EYFAalias said...

@azrijohan

mana ada full! iskk!

EYFAalias said...

@Namee Roslan

tolong kawan2 :)

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

dah letak ...tapi xde gamba ...haha ...nk blaja gak ...mcm mn buat erk ..:)

.m y z. said...

yeay dah masuk! hahaha untunglah ada banner. haha :P

Abang Stalker said...

ada limit x?nk letak 10 banner abg.hahaha

EYFAalias said...

@hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock

next time masukkan aje gambar apa2. kalau xde gambar org tak tertarik nk click kn? :)

EYFAalias said...

@Abang Stalker

amboi. tamaknya abang!

EYFAalias said...

@.m y z.

ahhaa. tu la. tp xde banner pn boleh taruk gmbr :D

iPai said...

yeay .. dah dapat .. tgh berlagak nieh .. hehehe

Abang Stalker said...

td nk dftr tp x bole! T_T

Tea said...

kihkih. cmne buat banner aa? pening2.. tau buat header je. xD

iPai said...

wakaka .. cop tempat lagi !!!

.m y z. said...

yeay ada lagi muka ziema! HAHAHA

Abang Stalker said...

knp abg da letak url tp image x kua?plis la eyfa.do sumthin' 4 me. T_T kita buta IT la! :(

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com