Thursday, June 16

Azrijohan,aku ialah EYFAalias =)


Haaaa. Nampak tak abang handsome atas ni? Apa tak nampak? Panjang umur pendek akal. HAHA. Opss. Sorry! Gurau je okay. Jangan sentap. Bak kata AZRI JOHAN, "keep on smiling". HEHE.

Ada LIMA jejaka terhangat di pasaran kat atas tu. Korang nak yang mana? PILIH JE! *padahal lima2 orang yang sama* HAHA! Jom ramai-ramai join segmen Azri Johan ni. Rugi lah kalau tak join. Tak dapat lah kenal blogger lain. Kan Azri kan kan kan? HUHU. Kalau nak join CLICK SINI !

"Keep on smiling"
KBAI~

10 comments :

myzziema said...

hahha pilih jangan tak pilih. muka market tu. HAHA :PP

Unknown said...

@.m y z.

hujungggg sekali paling handsome. ehhee

AZRI said...

nak join nak join ;p

Unknown said...

@azrijohan

ahahhaa. mengada la ! ;p

myzziema said...

tak nak. nak yang tengah makan tu. makan pizza eh? nampak mcm banyak duit. hakhak T__T

Nasz said...

selamat berkenalan..huhu..

jemput join segmen simple paling baru saya..

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

Unknown said...

@.m y z.

eyfa nak yang hujung belah kanan sekali. nampak cm macho sikit. hahaa

Unknown said...

@NasZ

insya'allah :D

AZRI said...

dah dah
da kembang dah nie
hehehe..

jom buat assignment ke 2

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/salam-jumaat.html

Unknown said...

@azrijohan

baiklah baiklah :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com