Thursday, June 16

Azrijohan,aku ialah EYFAalias =)


Haaaa. Nampak tak abang handsome atas ni? Apa tak nampak? Panjang umur pendek akal. HAHA. Opss. Sorry! Gurau je okay. Jangan sentap. Bak kata AZRI JOHAN, "keep on smiling". HEHE.

Ada LIMA jejaka terhangat di pasaran kat atas tu. Korang nak yang mana? PILIH JE! *padahal lima2 orang yang sama* HAHA! Jom ramai-ramai join segmen Azri Johan ni. Rugi lah kalau tak join. Tak dapat lah kenal blogger lain. Kan Azri kan kan kan? HUHU. Kalau nak join CLICK SINI !

"Keep on smiling"
KBAI~

10 comments :

.m y z. said...

hahha pilih jangan tak pilih. muka market tu. HAHA :PP

EYFAalias said...

@.m y z.

hujungggg sekali paling handsome. ehhee

azrijohan said...

nak join nak join ;p

EYFAalias said...

@azrijohan

ahahhaa. mengada la ! ;p

.m y z. said...

tak nak. nak yang tengah makan tu. makan pizza eh? nampak mcm banyak duit. hakhak T__T

NasZ said...

selamat berkenalan..huhu..

jemput join segmen simple paling baru saya..

SEGMEN SIMPLE : KALAULAH ...

EYFAalias said...

@.m y z.

eyfa nak yang hujung belah kanan sekali. nampak cm macho sikit. hahaa

EYFAalias said...

@NasZ

insya'allah :D

azrijohan said...

dah dah
da kembang dah nie
hehehe..

jom buat assignment ke 2

http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/salam-jumaat.html

EYFAalias said...

@azrijohan

baiklah baiklah :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com