Monday, June 20

Yesss! Widget Top Commentators aku dah elok!

Assalamualaikum.

Setelah mencuba pelbagai coding. Akhirnya usaha eyfa selama ni berjaya! TOP COMMENTATORS eyfa dah kembali seperti biasa! Yahooo! Seronoknyaa!

So, eyfa dah boleh tunaikan janji eyfa dah! HEHEHE. Setakat ni AZRIJOHAN berada di tangga teratas sekali dan di ikuti oleh Pengomen Tegar bulan lepas MYZ. ZIEMA. Cehh! Dah macam pertandingan apa pulak. Duk announce macam tu. HEHE.


Yang lain sempat lagi kejar si AzriJohan tu. Jangan putus asa. Hehehe. Ada tawaran hebat menanti anda semua tauuu! =D Peringatan! Ini bukan rasuah okay? and tolong jangam SPAM! HAHA.

COP! Lupa nak cakap, eyfa akan bagi reward pada seorang setiap bulan sehingga hujung tahun 2011 ni and seorang 2x aje boleh dapat reward. Kalau dah masuk kali ke-3 bagi orang lain pulak ya? Kasi lah peluang kat orang lain pulak der. HEHE. Jangan bolot sorang. HAHA =)

KBAI~

53 comments :

myzziema said...

haha takpelah. kasi peluang dekat orang lain pulak :) baik tak baik tak? haha

Unknown said...

@.m y z.

ziema memang baik. mana penah jahat! ehehhee

safurara said...

knp rara tak jd top commentor ni?ni nk marah ni.

Akunyer said...

Ticer pun nak jadi top commentator gak la camtu :)

Unknown said...

@rara pinkmafia


eyfa xtauu. hehhehhehee

Unknown said...

@~~Ticer Wann~~

sangat di alu-alukan :D

Gary Asip said...

terharunyer... tersenarai la~... huuu... huuu...

Unknown said...

@GaRy™

hehehee. ngengada je nk terharu :p

Mek Onie said...

yeayyyyy dah okay! nak coding top comentator tu :'(

AZRI said...

'Peringatan! Ini buat rasuah okay?'

typo nihh

AZRI said...

haaa,nampak tak nampak tak sape no satu tu...hehe

eienrazak said...

gigih nak jadi top comentator jugak ni :)

Mr.Superman said...

tempat ke3..hurm..ada chance lg ni :D tp rs cm da lbh dr 5x komen.polek bonar la komentor ni. ^^

arituarini said...

aik ada jugak no 4 tu..ok la ..nnt perlawanan akan dtg kena menang ni nk baiki kedudukn..kih kih kih

Unknown said...

@meaw

kat blog tuto selalu banyak. cari je. ehehehehe

Unknown said...

@azrijohan

alaaaa. tersalah taip plak :((

Unknown said...

@azrijohan

nampak la nampak! :p

Unknown said...

@eienrazak

selamat berusaha :D

Unknown said...

@Abang Stalker

eyfa rasa dh lebih aje dr 5x. ahahhaa

Unknown said...

@ArulchelseA

hehee. ada. takkan xde . ehhee

Tea Dno said...

tahniah tahniah sebab dah elok.. :D

nak jadi commentators paling banyak lah.. tunggu..

Unknown said...

@Tea


ehehheee. semoga bercaya :D

~syue syada~ said...

kalo satu hari komen lebh 13 dr azrijohan tu, bole x? haha

*saya xtau top commentors tu cmana * T_T

Unknown said...

@~syue~

hehee. top commentators tu adalah org yang comment paling banyak. tak semestinya sehari kena comment banyak kali. hehehe

kotak bulat said...

wah~ ada jugak ek.. no7.. heheh.. :)

Unknown said...

@kotak bulat

ehehhee :D

ezy.xixii said...

macam xde hrpan je nk menang ni..
hahakk

Unknown said...

@Cik Ezy

lain bulan ada lagi. ehehhee

kura said...

kura nombor 6? aw aww! hahaha

Unknown said...

@kura

ce kasi up no.1 hahaa

myzziema said...

uih touching lah mcm ni. hahah :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

laaa , Tia takdak dalam senarai ? guana niii . erk , widget tu tipuuuuuu . waaa . huhu ;)

btw , tahniah azrijohan . *clap sambil jelings laju2* haha ;)

Ceiler Mun said...

wahh. ada pertandingan pengomen tegar ke? kena komen banyak2 ni. hehe~

lawa la blog ni warna pink! :)



^^

Akulah Pak Lan said...

good...bgs la...

Unknown said...

@.m y z.

jangan la touching2. ehhehee.

Unknown said...

@tia @ Ini Kisah Tia

hahaha. tu la pasal. widget ni menipu ni. hahhaa

Unknown said...

@Bella Bell

hehehe. lawa sikit je :p

Unknown said...

@Akulah Pak Lan

hehehehe

akoo said...

huhu taniah2..

wahh ade reward..ni yg trase nak slalu komen neh..hehee

Golden Rose said...

good...dulu adalah sha pakai tapi sekarang sebab sha sendiri dah jarang usha sha buangkan je

Unknown said...

@akoo

ehehhehee :D

Unknown said...

@Golden Rose

iskkk! knp buang? hehee

Tea Dno said...

huish, Insyaallah berjaya. hiks.

izyan yasmin said...

wahhhh . ada reward ^^,

Unknown said...

@Tea

mudah mudahan :D

Unknown said...

@izyan yasmin

hehehe :D

AZRI said...

alaaaaa...
dah kene potong la pulakkkk

AZRI said...

macam mane nihhh :"(

Unknown said...

@azrijohan

ahaha. boleh cuba nest month :p

Unknown said...

@azrijohan

ehehhehee

Tea Dno said...

nak hujung bulan dah ni. kihkih.

Unknown said...

@Tea

sabau sabau! sila bersaing secara sihat ya.

Mr.Superman said...

alahai..5 ketui je.skrg da beranak pinak. ;) k la,ni last komen tuk wktu ni.nk g solat jumaat dlu.babai eyfa.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com