Wednesday, June 22

Wish Lists ! Ehemm !

Assalamualaikum.

Korang semua mesti ada wish lists en? Eyfa pun ada! Elehh! Al-maklum lah Birthday eyfa nak dekat. Lagi 9 hari sahaja lagi. Cewahh! Siap kira lagi tu. Tak boleh blah betul! HAHA. Ni yang tetiba nak show off wish lists ni. Mana tahu kot-kot ada orang nak tunaikan hajat eyfa kan kan kan? HAHAHA.

WISH LIST #1


WISH LIST #2

WISH LIST #3
WISH LIST #4


WISH LIST #5


DAH. Ada 5 aje setakat ni. Ada sesiapa nak tunaikan tak? HAHAHAHA. Mati hidup balik pun takde siapa nak tunaikan hajat eyfa ni. Kalau nak kena usaha sendiri la der! Huhuhu.

Korang mesti pelik kan apesal WISH LISTS #5 eyfa gambar Faizal Tahir? Sebenarnya dah lama eyfa nak g masuk minang F.T ni. Ada sesiapa nak tolong tunaikan hajat eyfa pinangkan si F.T ni untuk eyfa tak? Eyfa malu la. Please please for me? HAHA.

Okay eyfa tahu wish lists eyfa merepek. Korang pun mesti malas nak layan. Demand sangat minah ni! HAHA. Apa-apa pun. Faizal Tahir. I LOVE YOU!

KBAI~

50 comments :

Lieyda said...

amboi kemain banyak wishlist dia. suka myvi jgk eh? sme la kite ^^

Cik Ezy said...

blackberry!
fuhh

xpe.. nt dpt jgk sume tu..
usaha kene lbh!
=)

ArulchelseA said...

uikkk smoga dapat... nnt bg pinjam myv...

*superman pun de jugak ek.. kih kih kih

cik ayin said...

bb tu.alahai...ayin pun nak...ngeh3

Sabihah said...

hhehehe..ape salahnye kalo sesekali nak berwishlist...tak dapat takpe,at least, angan2 tu ada..^_^

p/s : yang F.T tu tak dapek akak nak nolong...sabo ye dik..heheh

GaRy™ said...

i love you too.. (bajet muka macam Faizal Tahir)... hahahaha...
wishlist nombor dua tu sama ngan gary!! huhu~

EYFAalias said...

@Lieyda

ahahahaa. yeah! minat myvi gak :D

EYFAalias said...

@Cik Ezy

BB insya'allah sebelum raya ni eyfa beli. hehhe

EYFAalias said...

@ArulchelseA

bagi pinjam xboleh. tumpang boleh. ahahahaa

EYFAalias said...

@cik ayin

jom jom beli! boleh bbm. ahahaa

EYFAalias said...

@Sabihah

alaaa. NAK F.T! :((

EYFAalias said...

@GaRy™

AAHHAHAHAHA. kalau muka gary sebijik mcm F.T no hal lah. jom kawen! haahhaa

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

eyfa : WV tu apa? hehe

amboii dasyat2 wishlist dia ;)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

eyfa WV tu apa?

Amboii dasyat2 WishList dia ;)

EYFAalias said...

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™

WV stand for WORD VERIFICATION sayang. hehehe

zuwaidah said...

wish list no. 5, bahaya heheheheheheh

EYFAalias said...

@zuwaidah

alaaa. kenapa bahaya plak kak? ahhaa

EYFAalias said...

@тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™

ehhehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . kemain si eyfa ni . demand gilosssss . hahaa ;) f.T tu , insyaAllah lain zaman haaa ;)

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia

lain zaman tu, zaman bila tu tia? ahahahaha

merahitujambu said...

perggghhh..sapa pon akan ngidam menda tu semua...uhuk..nak 1 pon jadi..ngeee~

Tea said...

errr, tea boleh bg sume kat eyfa. tp, gmb je lah. kehkeh.

meaw said...

meaw nak myvi........yg baru mahal,bagi yg murah pon jadi la,heheh ^_^

akoo said...

ehh FT bukan da kawen ke??hehe

azrijohan said...

F.T tu bapakkk org leee...

iPai said...

terkezut den bila tgk yg no.5 tuh .. haha ..

siti kektus said...

Amb0i2 dia, kemain ea nk faizal tahir, kena babap ngn bini dia kang, hehehe

lg 9 hari ea, siti bg eskrim je la, ea? Hehe

s0ry eyfa, xsmpt nk hapdet blog, bz kemain ni, huhu

EYFAalias said...

@merahitujambu

sama eh duk mengidam sama eyfa? aip aip! yang lain boleh mengidam! F.T eyfa jngn nk ngidam pulak! grrr~ ahhaahhaa

EYFAalias said...

@Tea

hahahahahaha. bagus tea ni. kasi gambar eyh? :p

EYFAalias said...

@meaw

kalau meaw beli kasi eyfa satu k? :p

EYFAalias said...

@akoo

memang dah kahwin pun :(( melepasssssssss~ :((((((((( <-- bibir berlapis! ahaha

EYFAalias said...

@azrijohan


alaaaa. eyfa tak kesah di madukan. JANJI DAPAT F.T :((

EYFAalias said...

@iPai

alaaa. napa plak? xleh eh? :(

EYFAalias said...

@siti kektus


haaaa. baru muncung batang hidung si siti ni. mana hilang ntah. bz dgn boipren ke? huhuhu.

ala. eyfa nak F.T jugakkkkk~ :((

iPai said...

die bukan dah kawin ke ? so, sanggupkah anda dimadukan ? aiyok ..

EYFAalias said...

@iPai

sanggup! apa ada hal. ahaha

iPai said...

wah .. sungguh tak terkata aku ..

EYFAalias said...

@iPai

baru lah korang tahu betapa kuatnya cinta eyfa pada F.T! hahaa

iPai said...

baik .. berita diterima ...

EYFAalias said...

@iPai

roger and out! hahaa

Tea said...

gmbar pon boleh laa, dr takde. hakhak.

EYFAalias said...

@Tea

cehh!

siti kektus said...

mana ada bipren. depa semua cabut lari dah, hukhuk

kite p main baling bola. ni pon pinjam lappy mmber~

Abang Stalker said...

gile x menaham wish list dia.nangis kjp bc T_T klu cmni la,listed skli tuk hantaran ek.so sape2 lelaki nk masuk minang effa,sila2 la tunaikn permintaan kecikkkkk effa ni. *_* HAHA

EYFAalias said...

@Abang Stalker

hahahaha. perli bukan main abg ni. kejamm :(

EYFAalias said...

@siti kektus

ala alaaa. patut la hilang. ahaha

Abang Stalker said...

hahaha..jgn la sdh.x manis la nti.senyum cm ni :)kn cantik. ;)

EYFAalias said...

@Abang Stalker

amboi. pandainya pujuk! hehee

.m y z. said...

hahaha F.T pun masuk dalam wishlist? kahkahkah :P wishlist semua demand2. amboiiii.

EYFAalias said...

@.m y z.


hahaha. mesti kena demand!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com