Wednesday, June 15

Twitter oh Twitter !

Assalamualaikum.

Eyfa geram betul dengan twitter semalam. Ntah apa masalah problem nya tak tahu lah. Asik lah failed nak update. Nk reply bebudak ni punya tweet pun xboleh tau! Isk. Benci benci ! GRRR~ 



Selalu macam ni tauuu! Bila eyfa dah addicted mula lah buat hal sana buat hal sini. Penat nak layan~ Hari ni pun twitter still lagi belum boleh update macam biasa. Nk kena F5 baru boleh nak update itu pun kejap boleh kejap tak boleh.

Jangan sampai button F5 eyfa tercabut sudah. Nak duk refresh aje sampai lebam setiap kali nak tweet letih lah! Hmmm. Twitter tolong jangan buat hal dah. Kau buat eyfa jadi gila tahu? Sob sob sob :'( Majuk dengan twitter !

KBAI~

P/S : Do follow my Twitter okay ? =)

6 comments :

kotak bulat said...

mak ai..best ke twitter ni? hehehe.. kb xpndai lak nk gne twitter ni..

EYFAalias said...

@kotak bulat

HEHE. best la dari fb kot :P

siti kektus said...

ada twitter tapi tak pernah guna, dah berkubur agaknya, bukan bersawang lagi, :p

EYFAalias said...

@siti kektus

ahhaa. ala. twitter pn la. isk. rugi la kalau dh berkubur :p

azrijohan said...

ooo,patut la x reply tweet bnyak2 smalam

EYFAalias said...

@azrijohan

azri pny okay ke?

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com