Wednesday, June 8

Masing-masing nak tayang pakwe. Aku pun ada pakwe beb!

Assalamualaikum.

Korang ada perasan tak kalau korang blog walking kat mana-mana blog terutama sekali blog budak sekolah mesti kat tepi tu ada gambar boyfriend dia. Lepas tu siap ada ayat-ayat manis lagi seperti "i love you tukiman" , "Cinta matiku" , "Hak milik abadi", "My true love" and many more ! Perasan tak? Hik hik =D


Dulu pun eyfa ada buat macam tu. *pengakuan berani mati* HAHA. Tetapi selepas baca entry INI eyfa tetiba rasa macam "Eh! Betul jugak cakap mamat ni!" FUHHH~ Nasib baik sejak eyfa aktif ber'blogging eyfa dah buang semua entry and gambar Mr. Boyfriend eyfa. Kalau tak, terasa jugak lah bila baca entry mamat tu. HEHE.

Kebanyakkan perempuan yang suka letak-letak gambar BF dia kat tepi tu. Lelaki jarang nak jumpa. Kalau ada pun kebanyakkan yang dah berumahtangga. Dorang bubuh gambar wife dorang. Tapi kalau bubuh gambar Girlfriend tu jarang nampak lah kan? Perempuan aje selalu over the limit. HAHA.

Maaf nak cakap sikit ya! Boleh tak? Actually, Eyfa ada juga jumpa dalam 2 or 3 blogger perempuan yang bertudung, entry dah perfect banyak pasal agama, bukan main nasihat orang bagai, jangan itu, jangan ini ! Dalam hati eyfa kata "Oh! Bagus budak ni =)" tapi tiba-tiba kat tepi tu ada pulak gambar dia dengan BF dia tengah berpelukkan mesra. Err. BF kot bukan husband dia. Kalau husband tak apa lah kan. HEHE. Terus pandangan eyfa dekat dia jadi macam terserong sikit. =p

Kalau boleh delete ajelah gambar peluk-peluk. Gambar yang tak peluk pun delete jelah. Bukan apa, orang lain pun ada BF ye dak? Bukan awak sorang aje ada BF! Awak duk show off yang awak tu bahagia sangat ke? buatnya BF awak tu handsome, macho, ada 6pax kejap lagi bila dah kena caras baru lah nak menangis air mata darah. 

Kalau nak tunjuk awak bahagia sangat esuk kahwin nanti tunjuk lah puas-puas ya? HEHE. Sorry kalau terasa. Ini peringantan untuk diri eyfa jugak. No heart feeling okay dear? HEHE.

Renung-renungkan dan selamat beramal =)
KBAI~

Sumber ilham dari www.jejakaterhangat.com

P/S : JANGAN LUPA VOTE EYFA untuk Churp Churp The Cutest Thing Contest di SINI or untuk tahu cara-cara untuk vote boleh click SINI. Thank you =)

24 comments :

Faez Rusni said...

setuju sangat.tak perlu nak tayang2 benda yang tak pasti...

EYFAalias said...

kalau dah pasti tu lain cerita lah kan :)

Liyana Yusof said...

yup.. hahaha... dulu mcm tuh gak.. sekarang dah xder pak we... hahaha...
msa ada pak we dlu, x ada blog, tp tempek gmba sy dengan pak we merata2.. kt facebook, ngan myspace.. tp sekarang lepas clash, mula active blog.. ^_^
jelesh gak tgok org buat blog citer psal kbahagaiaan dy ngan pak we... sedeyh nyer... T_T

Cik Ezy said...

erk..
cik ezy pon pkwe..
ekeke..
cik ezy dh delete jgk gmbo boipren..
xnk die glemer.. ensem sgt..
hahakk..

EYFAalias said...

hehehehe. takde pakwe lagi bagus. takde lah serabut. hehehee. alaa. jangan sedih. esuk lusa mesti ada jodoh punya. awak kn muda lg. hehee

EYFAalias said...

Cik Ezy, standart mmg semua penah tayang bf. hhaha. termasuk lah eyfa :p

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

amboi cik eyfa ;)

gadis melayu said...

betol3.. ble dh putus lg haru.. huhuhu..

EYFAalias said...

tersalah cakap eh? huhu. SORRYYY!

EYFAalias said...

mintak2 lah tak putus. biar berkekalan :)

cik ayin said...

setuju sangat!!! :)

EYFAalias said...

:))

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana xsuke bace blog yang meng agong kan sangat pasangan dieorang ,. ter utame pomwan la ,.

GaRy™ said...

gary buat satu page 'tuan belog' kat blog gary... pastu letak gambar awek kat situ... hehe.... tapi x der la gambar peluk.. huhu...

apik pehe said...

hehehe..apik same nga gary..tapi aader jarak dekat sikit kot..heheh

nur_music said...

yup ya mmng btoi la kta ney bknny perfect sgt an...klau dh kwin nty x nk plak tnjuk gmbag pluk2 an dh halal tnjuk la msa x kwin nk tnjuk sgt an so pkir la sndri msing dh besar an haha pa2 pon sya cma ckp mlalui pndngan sya ja haha yg lain 2 terpulanglah...

hana sudradjat said...

saya kenal ramai yang suka buat mcm tu.pastu bila CLASH,habis satu blog kena delete.hehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahaaa . baru depa semua tau ... sape makan petai , dialah yang terasa pahitnya .. erkk ;)

Nazzue said...

Tak dinafikan, kami yg dh berumur nie kadang-kadang terpaksa tutup mata tengok..
p/s: Lagi nikmat sesuatu hubungan lps kawin...Cayalah..

Entri terkini: Kenali Siapa Yang Digelar Blogger Tegar

Bigdaddyz said...

ini dah pasti pun terkadang malas nak tayang...hehe

siti kektus said...

kalau tayang dapat duit, tak pe gak, haha

ni tak dapat pape pon, baik simpan gambar tu bawah bantal je, hoho ;)

.m y z. said...

haha yeay tak terasa langsung sebab ziema tak penah buat keje2 macam ni. haha. simpan dalam hati sudah ;)

kc kasedah said...

hehehe letak bila perlu dan ada event aje. haha :D

putERi-kAtEk said...

hehehehe...tunggu kawin, kita tayang laki kita okey!! hahahah

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com