Sunday, June 19

Azrijohan,umur aku 23tahun!

Assalamualaikum.


Entry ini adalah tugasan ketiga oleh Azrijohan ni. Eyfa pun tak tahu berapa banyak tugasan dia nak kasi ni. Kalah lect dah dia ni. HAHA. Jom kita tengok balik tugasan sebelum ni.

Tugasan Ketiga : Azrijohan,umur aku 23tahun!

Okay sekarang korang dah tahu nama eyfa, eyfa stay area mana and umur eyfa berapa! Perghh! Azrijohan ni saje nak kasi kantoi eyfa dah tua! Iskkk! Orang lain semua awek-awek muda, 18, 19 20. Eyfa? Dah 23! HAHAHA. Dah boleh kahwin ni. Ehemmm.

Eh jap! tapi belum genap 23tahun lagi. Ehemmmmm. 2 JULY 2011 nanti baru genap 23tahun! HEHE. Saje je nak show off tarikh lahir ni. Mana lah tahu nanti Azri nak kasi hadiah en? Thanks Azri. HAHAHA. Lepas ni tugasan apa pulak dia ni nak kasi? HAHA. Azri..Azriiii.....Apa-apa pun bak kata Azrijohan "Keep on smilling"

KBAI~

19 comments :

tia @ Ini Kisah Tia said...

tapi apasal Tia rasa macam 20 je ?

cik ayin said...

hey kakak...hee..kita muda lagi la kakak :)

EYFAalias said...

@tia @ Ini Kisah Tia


iskk. malu la mcm ni. hahahaa

EYFAalias said...

@cik ayin

hahahahahahaa. siot. meh salam kakak meh :p

azrijohan said...

eh eh..
ingat baru 12 tadi..hehehe;p

Freaky said...

freaky belum masuk 21 lagi .. =_=

Abang Stalker said...

abg lg tua..da ptt kwin 4 kot. :P

Cik Ezy said...

saye 26 masih boleh rilex..
eyfa mude lg tu..
=)

Alisya said...

kita sebaya lah...wah, alisya lahir bln 7 gak..hehe

EYFAalias said...

@azrijohan

elehh. perli la tu :p

EYFAalias said...

@Abang Stalker

ehhhee. yeke? eyfa nak jadi no.4 hahahaa

EYFAalias said...

@Alisya

yeke ? wahh. boleh celeb sesama :D

.m y z. said...

HAHAH 23?? mcm tak percaya je :P memula first time masuk blog ni, ziema ingat kak eyfa baru belasan tahun. hikhik :D bila nak kawen?

EYFAalias said...

@.m y z.

ziema bodek lebih niii. ehehee

~syue~ said...

saya 20... muda2, hehe

23 ? kalo saya, nak mintak kawen da ! kekeke :D

EYFAalias said...

@~syue~

memang nak kawen tp xde org nak :((

Tea said...

hehe, kantoi sudehh.

EYFAalias said...

@Tea

ehhehee. segannn!

Abang Stalker said...

ehem..nk jd yg ke 4?ok skrg abg O lg.meh la jd yg pertama. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com