Sunday, June 19

Azrijohan,umur aku 23tahun!

Assalamualaikum.


Entry ini adalah tugasan ketiga oleh Azrijohan ni. Eyfa pun tak tahu berapa banyak tugasan dia nak kasi ni. Kalah lect dah dia ni. HAHA. Jom kita tengok balik tugasan sebelum ni.

Tugasan Ketiga : Azrijohan,umur aku 23tahun!

Okay sekarang korang dah tahu nama eyfa, eyfa stay area mana and umur eyfa berapa! Perghh! Azrijohan ni saje nak kasi kantoi eyfa dah tua! Iskkk! Orang lain semua awek-awek muda, 18, 19 20. Eyfa? Dah 23! HAHAHA. Dah boleh kahwin ni. Ehemmm.

Eh jap! tapi belum genap 23tahun lagi. Ehemmmmm. 2 JULY 2011 nanti baru genap 23tahun! HEHE. Saje je nak show off tarikh lahir ni. Mana lah tahu nanti Azri nak kasi hadiah en? Thanks Azri. HAHAHA. Lepas ni tugasan apa pulak dia ni nak kasi? HAHA. Azri..Azriiii.....Apa-apa pun bak kata Azrijohan "Keep on smilling"

KBAI~

19 comments :

tia @ Ini Kisah Tia said...

tapi apasal Tia rasa macam 20 je ?

Anonymous said...

hey kakak...hee..kita muda lagi la kakak :)

Unknown said...

@tia @ Ini Kisah Tia


iskk. malu la mcm ni. hahahaa

Unknown said...

@cik ayin

hahahahahahaa. siot. meh salam kakak meh :p

AZRI said...

eh eh..
ingat baru 12 tadi..hehehe;p

Firdaus Life said...

freaky belum masuk 21 lagi .. =_=

Mr.Superman said...

abg lg tua..da ptt kwin 4 kot. :P

ezy.xixii said...

saye 26 masih boleh rilex..
eyfa mude lg tu..
=)

Wardah alisya said...

kita sebaya lah...wah, alisya lahir bln 7 gak..hehe

Unknown said...

@azrijohan

elehh. perli la tu :p

Unknown said...

@Abang Stalker

ehhhee. yeke? eyfa nak jadi no.4 hahahaa

Unknown said...

@Alisya

yeke ? wahh. boleh celeb sesama :D

myzziema said...

HAHAH 23?? mcm tak percaya je :P memula first time masuk blog ni, ziema ingat kak eyfa baru belasan tahun. hikhik :D bila nak kawen?

Unknown said...

@.m y z.

ziema bodek lebih niii. ehehee

~syue syada~ said...

saya 20... muda2, hehe

23 ? kalo saya, nak mintak kawen da ! kekeke :D

Unknown said...

@~syue~

memang nak kawen tp xde org nak :((

Tea Dno said...

hehe, kantoi sudehh.

Unknown said...

@Tea

ehhehee. segannn!

Mr.Superman said...

ehem..nk jd yg ke 4?ok skrg abg O lg.meh la jd yg pertama. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com