Wednesday, June 15

Lagi pasal iklan Grapevine!

Assalamualaikum.

Eyfa dah penah explain pasal iklan GRAPEVINE kan sebelum ni? Siapa yang belum baca boleh lah baca dulu okay? [RUJUK SINI]

Tadi eyfa jumpa lagi satu iklan Grapevine dekat SINI! Wah! Maknanya eyfa dah kumpul 5 grapevine setakat ni. Banyakkan? Hehe. Pendapatan pn dah bertambah dari hari ke hari. Tak percaya? Sila percaya. Eyfa tak suka menipu ni. Tengok bawah ni untuk menambahkan kepercayaan anda semua tentang apa yang eyfa ckpkan sebentar tadi.

Jumlah Earning dalam email.

Jumlah Earning dalam account churpchurp
Haaa. Amacam? Still tak percaya lagi ke? Betapa untungnya korang share iklan Grapevine ni. HAHA. Okay bagi mereka yang dah dapat banyak iklan. Kalau korang tgk kat jumlah earning korang dekat account Churpchurp Unique Click ada kan tapi jumlah earning tu tak bergerak! Ada tak yang menghadapai masalah macam tu?


Kalau korang nak tahu jumlah earning korang yang sebenar ingat tak masa korang amik iklan grapevine tu ada letak email kan? bukak email korang tu. Churpchurp ada bagi email and dalam email tu akan churpchurp akan bagitahu macam mana nak redeem earning korang tu. Click situ nanti korang dapat lah tgk jumlah earning yang betul =) [RUJUK SEPERTI GAMBAR DI ATAS]

Pada yang belum dapatkan iklan Grapevine korang boleh dapat kan dekat SINI okay? and kalau nak tahu macam mana nak sebar iklan ni korang boleh click SINI okay? Have fun! Anything korang boleh drop comment bawah ni =)

Kalau nak tahu macam mana nak dapatkan BE korang boleh CLICK SINI
KBAI~

20 comments :

Cik Ezy said...

masyukkkkkkkkk..
wah wah wah..

. yanayuno . said...

banyaknyaaaaaaaaaaaaaaaaa earning!! jelesssssssss. kak eyfa, stop tunjuk earning. jeless sangat2 T__T haha

pauline said...

wohhh.. ^^ congratez.. =)

EYFAalias said...

@Cik Ezy

sikit je ezy. alhamdulillah rezeki :)

EYFAalias said...

@. yanayuno .

ehehhee. bukan saj2 mau tnjk. nk bg org percaya je grapevine ni mmg berbaloi :D

EYFAalias said...

@pauline

thanks dear.

najmi^^ said...

best giler.. meh share~..hoho

siti kektus said...

eyfa, masa bila kite boleh redeem earning tu?

EYFAalias said...

@najmi^^

HEHE. :p

EYFAalias said...

@siti kektus

Bila dah cukup RM100 :)

siti kektus said...

kite mesti daftar kat akaun churp2 tu tak?

owh, maaflah banyak tanya, kite buta sikit benda2 alah ni, sob2,

EYFAalias said...

@siti kektus

iklan grapevine ni tak daftar pn xpe. siti amik aje iklan dia kat sini http://grpv.cc/sZV

tp kalau siti nak reg siti reg kat sini
http://www.churpchurp.com/share/churpchurp-invite/

rosliza rubee said...

alaaaa jeles ni... :(
rose baru 4.60

EYFAalias said...

@rosliza rubee

okay lah tu dr xde kn? ehheee

siti kektus said...

tenkiu eyfa~ hihi

kite try dulu, ;)

EYFAalias said...

@siti kektus

welcome siti :)

Abang Stalker said...

msh samar lg ni..cmne nk dpt. :(

EYFAalias said...

@Abang Stalker

tang mana yang tak faham tu?

Lelord said...

banyaknya....
akak masih blur la, pas kite amik iklan kat http://grpv.cc/sZV share n boh email kan.

pastu kalau jenjalan blog kawan tetiba nmpak iklan klik n share la ek cenggitu ke?

EYFAalias said...

@Lelord

okay mcm ni. akak dh nampak iklan grapevine. akak amek link and masukkan email akak. lepas tu link yang akak dapat tu akak share dengan twitter or facebook.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com