Wednesday, June 1

Hello june !!

Hai. Today dah 1 JUNE 2011. Rasa macam sekejap aje dah bulan JUNE ! Tak lama lagi dah puasa. Korang mana yang dah TERtinggal puasa tu bawak-bawak lah ganti ya? Jangan pura-pura nak terlupa pulak eh. Babab nanti kangg! Huhuhu.

Sekarang dah masuk bulan 6 bermakna ada lagi 6 bulan sahaja nak habis 2011 ni. Ya ALLAH cepatnya masa berlalu. Dulu nak habiskan sebulan punya lah payah. Sekarang pejam celik pejam celik dah 6 bulan berlalu. Rasa macam sekejap sangat! Hmm.
Dulu 1 Jun ni hari yang eyfa tunggu-tunggu. Sekarang bila 1 Jun aje teringat kat someone yang pernah sakitkan hati eyfa. HAHA. Automatic teringat kat dia. Huhuhu. Apa pun hope bulan june and bulan-bulan yang akan datang ni murah rezeki and berjalan lancar tanpa masalah. Cehh! Mesti akan ada masalah punya. Kalau tak ada masalah bukan HIDUP lah namanya kan? :) Hehe.

KBAI~

P/S : Sekarang ni rasa macam takde mood nak update entry. Tak tahu kenapa :(

7 comments :

cik ayin said...

yeahhh..bulan enam :)

rara pinkmafia said...

betul tu dik.kalau takde masalah,hidup ni plain je.tak sonok lak.

Cik Ezy said...

2la..
kejap je mase berlalu..
lg 6bln bertambah lg taon..
b'tmbh tua..
haha

Dududu said...

selamat bulan june :) hehehee

Anis Adila Aris said...

saya suka bulan june sebab 23 june tarikh penting...hehe

ala..tak sempat nak jadi 340 follower, 341 pun jadi la kan..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . harap2 bulan Jun ni lebih baik kan fa ;)

.m y z. said...

betul2. cepat je masa berlalu. kadang2 ziema tak ingat hari. haha.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com