Thursday, June 30

Entry ringkas.

Assalamulaikum.

Sihat tak korang? Lama rasanya tak jenguk blog korang. Eyfa xtahu lah rasa macam tak ada mood aje. Tak tahu lah kenapa. Hmm. Nk update blog sendiri pun dah rasa macam malas. Hmm. Thanks pada korang yang selalu datang jenguk sini. Nanti ada masa eyfa datang jenguk balik okay?

Bye the way pagi tadi eyfa pergi register masuk kolej untuk sem-3. Semuanya berjalan lancar. Alhamdulillah! Result sem-2 pun dah dapat :) Tapi tak seperti yang eyfa harapkan. Hampa betul lah! Hmm. Tak apa lah sem baru ni buat bebetul.


Next week dah start class. Arghhh! Rasa macam malas aje sebab nanti dah kena bangun pagi-pagi siap2 pergi class. Alahai. Agaknya boleh bangun ke tidak. Huhuhuhu. Sekarang masa untuk bergembira and bersuka ria dah tamah. Masa untuk belajar pula! huhu

KBAI~


>>>>> SAMSUNG GALAXY SII <<<<<
>>>>> PROTON INSPIRA <<<<<
>>>>> P1 4G EXCLUSIVE <<<<<
>>>>> GRAPEVINE DEFAULT <<<<<
>>>>> MARIE FRANCE BODYLINE <<<<<
>>>>> CELCOM COLUMBO <<<<<
>>>>> DIGI IPHONE4 <<<<<

18 comments :

Vitroh Virus said...

Best... best.. best....

Amira Chan said...

selamat pergi kelasssssssss

siti kektus said...

tak pe. next sem t cover balik. dapatkan 4 flat~ ;)

senang2 kawen je la eyfa, tak payah pk belajar dah. duk uma jaga anak. haha ;)

iPai said...

wah dah nak sambung balik dah ... eyfa .. all the best yaa

iPai said...

jangan sedeh sgt pasal result tuh k .. rezeki tak sampai lagi tuh .. all the best yaa

iPai said...

owh on9 .. ingatkan tak .. eyfa2 , jgn takde mud k .. cenyum sket ..

Akulah Pak Lan said...

Jgn malas2..come on

kotak bulat said...

kb tinggal lg seminggu je cuti..pastu da msuk stdy lek

syashafie said...

go eyfa ! semangat tau ! :)

sergeant keroro said...

gudluck! hehe XD

p/s : semoga tak tido dalam kelas :P

nurpiska said...

rajin rajinkan dri ye:)

.m y z. said...

haha selamat belajar kembali kak eyfa! ziema lagi dua bulan cuti. weeee~ :P

Tea said...

gud luck ekk.. xmo boring, boring.. dok umah lame2 pn boring pe.. :)

Tea said...

tea rndu nk smbung blaja smula... tp nt konfem mula bosa blk.. haish.. ape nk jd.. kehkeh.

Tea said...

chayok2.. jom kte score 4flat!!

Abang Stalker said...

biasanya kn,klu nk ada mud hr2 prg cls kne pasang pkwe 1 kolej atau sekls.hahaha

Abang Stalker said...

klu eyfa xnk serius pun xpe,bt sparepart dikala ssh je.*perghh..abg ngajar bt jht. ;D

iPai said...

eyfa !!! lagi sekali .. hepi besday to u !!!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com