Saturday, June 18

Orang suka tapi aku tak suka.

Assalamualaikum.

Salah satu benda yang eyfa taj suka ialah BUNGA! Kebanyakkan perempuan semuanya suka bunga kan? TAPI kalau bagi kat eyfa bunga eyfa xtau lah nak buat apa dengan bunga tu. Nak makan ke? Nak buat hiasan sampai layu ke? Nak selit tepi rambut ke? Nak buang kat tong sampah ke? Eyfa tak tahu sebab eyfa tak suka bunga.


Lagi satu, Eyfa bukan jenis yang suka tengok PEMANDANGAN. Semua orang suka tengok pemandangan kan. Bila tengok rasa tenang lah apa lah. Tapi bagi eyfa haaa, bawak lah g tengok permandangan kat mana-mana pun mesti eyfa buat muka buhsan.


Eyfa tak suka TEDDY BEAR or yang sama waktu dengannya. Dulu masa birthday banyak kali ex-ex boyfriend and kawan-kawan eyfa kasi hadiah BEAR. Nak tahu apa jadi dengan bear tu? Ntah hilang ke mana ntah. Tak pun kasi kawan-kawan.


Pelik kan? Apa yang orang suka, eyfa tak suka. Tak tahu lah kenapa? Alien agaknya! HAHA. Sebenarnya ada banyak lagi. Tapi malas nak senarai. Nanti korang penat pulak nak baca en. HAHA.

KBAI~
Thanks for reading yaw ! =)

37 comments :

.m y z. said...

haha perempuan ke tak ni? :PP

azrijohan said...

haaa,pelik pelik

Cik Ezy said...

coklat suke?
kad suke?
ekeke..
unik la eyfa ni..
=)

azrijohan said...

ex-ex boypriend...ramai tuhhh;p

kotak bulat said...

ahahahah~ alien ek... sume yg eyfa tak suke..kb suke.. :P

officially19 said...

sama..saya tak suka bunga...teddy bear pun hilang entah ke mana..haha...

EYFAalias said...

@.m y z.



hahaha. cuba check perempuan ke tak! :p

EYFAalias said...

@azrijohan

hahaha. pelik en? :p

EYFAalias said...

@Cik Ezy

coklat suka. Kad tak suka. heheee

EYFAalias said...

@azrijohan

hahahaa. ramai xramai gak la. xingat bape org ex. huhu

EYFAalias said...

@kotak bulat

hehehe.d ah agak dh. eyfa je pelik xsuka. isk.

EYFAalias said...

@officially19

boleh geng ni. ehhhee

EiZaRaZiErYa said...

ahahah...xdak la pelik sgt pon...pelik sikit jela kot..huhu..tapi klw bunge~ zie pon xsuke bunge~ same jgkla~ xtw nk wtpe..huhuhu... wink3 >_<

EYFAalias said...

@EiZaRaZiErYa


yess! ada geng. hahahaa

siti kektus said...

senanglah hati boipren eyfa, toksah nak risau nak bagi hadiah ape, haha ;)

syErAh said...

teddy bear......syok wat tempat lepas geram!tumbuk2...hahaha=p

EYFAalias said...

@siti kektus

boyfriend pn xde. ehehee

ArulchelseA said...

abis tu suka apa ni...sy tau mesti suka berblog kan ..kih kih kih

kura said...

memang pelik. kau memang ada hobi yg pelik! mcm kura. bukan kura ni, kura di taman. aw! haha

Abang Stalker said...

kita tertukar...:) abg ske bunga,ske bear.hahahaha

rosliza rubee said...

rosliza rubee suke tak??haha

cik ayin said...

nanti pakwe tak payah risau nak kasik ape..ngeh3

:.anneBERNINI.: said...

aah pha . teddy bear kau bg aku buat hadiah bufday aku tahun lepas kan . haha

GaRy™ said...

alamak...susahnyer kalau dapat awek macam eyfa.. x taw nak bagi apa...bunga x suka, bear x suka, gunung pun x suka..XP

Akulah Pak Lan said...

ni mesti ada boy tgh mengoratkan..sebab tuh ada list2 mcm ni dalam blog...kah kah kah

EYFAalias said...

@syErAh

buat campak2 syok la. ahaha

EYFAalias said...

@ArulchelseA

suka DUIT! HAHAHAHAHA

EYFAalias said...

@kura

hahaha. pelik sikit je pn :p

EYFAalias said...

@Abang Stalker

jom tukar jantina dgn eyfa. ahaahaa

EYFAalias said...

@rosliza rubee

suka sukaaa :D

EYFAalias said...

@cik ayin

hahaa. pakwe pn xde :p

EYFAalias said...

@:.anneBERNINI.:

okay la tu recycle. hahaa

EYFAalias said...

@GaRy™

kasi duit mesti suka. ahaahahaa

EYFAalias said...

@Akulah Pak Lan


ahhahahahaa. mana ada ! isk.

meaw said...

meaw tak suka teddy bear tu,tah..tak tahu sebab pe tak minat ,huhu

EYFAalias said...

@meaw

ehhehee. boleh geng la mcm ni. ahhaa

Abang Stalker said...

tkr jantina?err..nti la abg fkr kn.cm x best je jd prmpn. :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com