Friday, April 29

Eyfa sekarang dah minat warna pink ? OMG

Hai hai hai. 

Selamat tengah hari =] Kite baru aje lepas edit blog kite kasi warna PINK ! Eeuwww ! Comel kan ? haha. Sejak bila pulak eyfa minat warna pink ni ? Kalau tak dulu, asik-asik warna merah. Tak pun hitam. HEHE. Sekarang kalau tengok warna pink dah rasa macam comel jeeee. Eh bukan eyfa yg comel. warna pink tu yang comel. Hahaha. Tengokkk ! Sekarang background blog kite dah warna pink. Taraaaaaaa !

Comel kan kan kan ? HAHA.

Comel kan warna pink ? Haha. Rasa macam gegurl aje oh taruk background warna pink. Huhuh. Btw, kite rasa macam nak tukar header. TAPI tak pandai buat header ! Uwaaaa :'( Jeles tengok header orang lain comel-comel aje. Header kite buruk aje. Wuuuuu. Sedih....Sedihhh ! -____- Siapa boleh tolong ajar or tolong buatkan kite header yang comel comel ? Hehehe. Nanti kite belanja cekelat ! Huhuhu. =D

Dari insan yang memerlukan header. Hakhakhak

2 comments :

Tea said...

haha. tea dulu benci wane pink kot, tp skang tgk je lah keadaan blog tea. -..-"

Abang Stalker said...

x ske pink.annoying =='

pdhal blog kaler prmpn :P.Rasulullah ske pink tau.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com