Saturday, April 30

Terkezut wehh!

Hai, selamat petang semuaaaa.

Heeee..Sukanya hari ni. Bangun-bangun tido aje log in blog tengok ada 10 comments ! WOW! Eyfa tak pernah dapat comment banyak macam tu sekali gus. Wuuuuuu. Sukanyaaa ! Thanks pada blogger yang rajin jari-jemarinya mengomen blog eyfa yang tak seberapa ni. Hehehe.


Lagi satu eyfa terkejut bangun tido aje tengok followers dah ada 80 dari mereka yang cantik manis and kacak bergaya. Hhuhu. Eyfa sengeh sampai gusi kering tauu ! Heeeee ^_^ Jutaan terima kasih sebab sudi singgah and follow blog eyfa yang tak seberapa ni ya ! Seronok sangat-sangat dapat respon dari korang tauuu!! =D

Lain kali datang singgah lagi tau.
Macihhhh ('',)

7 comments :

Sayang Amirah said...

congrats :)

aRe-lOnG said...

tahniah tahniha dan tahniah...teruskan usaha anda...

EYFAalias said...

@Amirah, terima kasih. Heehehe =)

EYFAalias said...

@are-long terima kasih banyak-banyak sebab singgah sini =)

cik ayin said...

tahniah



keep blogging :)

EYFAalias said...

thanks cik ayin yang comel :)

Abang Stalker said...

teringat mle2 dlu kn. :)


masa inesen lg dlm blog.dpt komen 5 pun da happy.bkn 5 la..klu satu entri tu ada 1 komen pun da rs bahgia sgt2. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com