Friday, April 29

IKLAN PERCUMA UNTUK BLOG ANDA


Hai. Malam ni tak ada buat apa. Belek-belek blog orang terjumpa Segmen Kayif.com ni macam best aje sebab kalau menang dapat BANNER free. Hua hua hua ! Bestnya dapat banner free. Kebetulan memang lah eyfa ni paling pakar buat banner dalam Malaysia ni (perli diri sendiri) HAHA. Yeah ! Untung-untung kalau memang dapat ah banner free. Lagi lah comel lote blog eyfa nih. Hahahaha. Okay nak join segmen ni ada syarat-syarat dia.

Syarat² :
  • Buat entry bertajuk "IKLAN PERCUMA Untuk Blog ANDA"
  • Letak Banner diatas didalam entry korang dan LINK ke Entry Ini
  • Bagi tahu Encik Kayif.com kenapa dia mesti pilih blog korang untuk diiklankan
  • Dah siapa hantar LINK ENTRY korang di ENTRY ini

Hadiah dia 1 bulan iklan free untuk 4 blog yang menjadi pilihan hati Encik Kayif.com, iklan seperti diatas yang korang boleh tengok sendiri di blog Kayif.com. Itu saja mudahkan?

Syarat first, second dah buat. Now KENAPA KAYIF.COM KENA PILIH BLOG EYFA UNTUK DI IKLANKAN? sebabnya eyfa tak pernah join apa-apa contest and segmen sebelum ni and baru belajar buat blog. So, kalau kalau Encik Kayif.com iklankan blog eyfa, ada juga orang yang jenguk and intai-intai blog eyfa ni. Huhuhu. Lagi pun hadiah yang di tawarkan BEST ! Dapat banner free yaw ! Huhuhu. Lagi pun blog eyfa comel warna pink. Hakhakhak. Comel ke ? Mesti lah comel lagi comel kalau dapat banner free dari Encik Kayif.com. Wekkk :p Sekian terima kasih =D


Nota Kaki : Siapa nak join boleh lah click kat SINI =)

5 comments :

KyêrulL said...

hee terima kasih sebb join eyfa :D nak bagi pendapat sikit nie.. kalau boleh tulisan pada entry tu buat tulisan biasa je.. memudahkan orang untuk baca :)

EYFAalias said...

okay Encik Kayif. Dengan kadar segera eyfa tukar. Hahahaha =D

Thanks.

SyedGraphiX said...

ecehhh kyerul. HAHAHA

errrrr...nak mintak pendapat ni. loading slow tak? rasenye ok tak blog syed ni? tolongg tolong .. :'( http://www.syedgraphix.com/2011/04/syedgraphix-tampil-lebih-simple.html

EYFAalias said...

tak slow pun. laju jeeee :D HEADER awak sangat cool. JELES :(

Abang Stalker said...

cm knl je mamat ni..-___- kwn skola lme ke.nik check jp r.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com