Friday, April 29

Takutnya final exam dah dekattt!

Hai hai. 
Bertemu kembali. Huhu.

Korang dah balik kerja ke belum ? class dah habis ke ? Huhu. Mesti mereka-mereka yang on the way nak balik kerja tu tengah menyirap dengan jalan yang sesak. Huhuu. Besabar ya ! Pelan-pelan kayuh =) Okay, today dah 29hb April, dah hujung bulan dah. Huhu. Isnin cuti kan? sebab hari buruh ! Yayyy ! Seronoknya class pun tak ada ! Hehhe.

Gambar Hiasan
By the way, exam eyfa dah tak lama lagi. Lagi SEMINGGU aje nak final exam. Perasaan ? Dah semestinya lah takut plus cuak ! Huhuhu. Eyfa belum ready pn nak exam next week. Satu apa pun tak study lagi. Hehe. Malassssssssnya nak baca buku. Eeee aiii..Penyakit M ni memang susah sikit nak hilang. Bukan memang susah. Rasanya takkan hilang penyakit M ni. Penyakit MALAS ! hahaha.

Gambar Hiasan
09/05/2011 : PROFICIENCY ENGLISH II
12/05/2011 : INFORMATION TECHNOLOGY SKILLS AND APPLICATION
13/05/2011 : BUSINESS MATHEMATICS & STATISTICS 
15/05/2011 : HUMAN RESOURCE MANAGEMENT
19/05/2011 : PENGAJIAN MALAYSIA
21/05/2011 : ORGANIZATION BEHAVIOR

Semua sekali enam (6) subject ! Rasanya semua 3 hours credit. Aduhai. Takutnya lah pointer sem ni jatuh! Wuuuuuu ='( Mintak-mintak lah pointer maintain or lebih sikit dari sem lepas. Kalau jatuh pointer, MALUUUUU jeee. Hm...korang semua doakan eyfa boleh jawab exam nanti okay ? Huhu. Terima kasih ! =)

3 comments :

Abihana said...

goodluck,do your best

EYFAalias said...

thanks dear :)

Abang Stalker said...

ala..cm x biasa lak kn.student mmg ske bt kje last minute.hahah..pastu kata la kpl cm nk pecah nk exam.pdhal sbb x ulgkaji awal2. hehe :D


abg le tu orgnya.. ;D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com