Wednesday, April 27

Sorry KPTM student's !

Hai.

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia. Cewah ! Dah macam baca berita pun ada. Huhu. Start dari hari ni nak bahasakan diri dengan nama EYFA. Taknak "ENGKAU, AKU" dah. Sebab apa? Kalau bahasakan "ENGKAU, AKU" karang orang yang membaca blog ni kata eyfa ni kasar sangat lah ? Itu lah, ini lah dan macam-macam lagi. So, ikutkan aje apa yang korang nak okay ? =)

Okay jom mulakan gossip hari ni. Wah gossip katanya ! huhu. Today, eyfa balik dari Kolej agak lambat sebab siapkan assignment Human Resource. Rasanya dalam pukul 7.30 pm jugak lah sampai rumah dengan hujan and bawak lappy redah aje bawak motor -.-" Serius memang penat gila. Sampai rumah emak tanya "Pha, kenapa balik lambat hari ni?" then dengan jujurnya eyfa jawab "Buat assignment lah mak. Tu pasal lah balik lambat". Jarang sangat balik dari kolej lewat macam ni, tu lah yang mak tanya tu. huhu. Alhamdulillah siap juga assignment tadi walaupun buat last minit sebab banyak yang tak lengkap. Nasib baik AZUREN ajak tanya Madam pasal assignment tu betul ke tidak sebab kawan-kawan dari group lain cakap dorang punya assignment banyak yang kena buat balik sebab salah. Tu yang cuak sikit tu. Nasib baik lah tergerak hati nak bertanya, kalau tak mesti sikit aje markah nanti ^.^



Sampai aje rumah terus mandi and solat dulu. Lepas tu kelam kabut online sebab nak main game Cafe Life. Haha. Oh ya ! Lupa pulak. Tadi online eyfa edit friends kat Facebook sebab rasa macam meraka-mereka tu sangat annoying ! Habis semua student KPTM kena remove. Hehe. Eh ! tak lah semua, tapi banyak jugak lah kan. Wuuuu =D Remove bukan sebab apa, dorang tu selalu buat eyfa rasa macam nk "maki-maki" aje baca status dorang yang entah apa-apa tu. Dari cari masalah and daripada bergaduh nanti better UNFRIEND aje kan ? malas nak layan. Siapa yang dah kena unfriend tu sorry ya. Sekarang dalam friend lists tinggal 175 orang sahaja daripada 234 orang.

Okay lah dah penat jari-jemari ni menaip. Tadi pulak baru lepas taip bukan main banyak lagi masa buat assignment. Huhu. Hmm. Rasa macam pelik aje nak bahasakan diri eyfa. Rasa macam gedik-gedik pun ada. HAHA. Lantak la situ. Mula-mula yelah tak biasa kot ? Lama-lama okay lah ! =] Takkan semua nak ikut cakap orang kan ? Mulut orang tak boleh nak tutup. Biarkan aje apa mereka nak kata.

Jaga diri. BYE~

4 comments :

.m y z. said...

ohh ni lah entry yang akak cakap, bahasakan diri eyfa tu kan? hehe.

kawan2 kat kolej sendiri pun ada yang annoying jugak ke? biasalah manusia2.

akak start blogging since bila ye?

EYFAalias said...

a'ah. start dari ni la bahasakan diri eyfa. hehehe. yelah. cuba masuk kolej eyfa. macam2 ragam ada. ahaha.

start blogging? 2010 kot. xingat bulan bape. nanti eyfa check balik =)

Abang Stalker said...

tuuu diaa~buang je sume.


xpun create la fb baru. :D xnk fb abg?hehe..cuba la cri klu jmp k.

sheda rafi said...

salam kak, best x blja dlm bdang human resorce ? n lau lepas convo, kene cari keje ape ek ? hehee

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com