Saturday, April 30

Sedapppnya NUTELLA

Nyummmm =D
Hai tadi kite g Giant mak kite suruh beli tauge. Lepas kite kite nampak NUTELLA ni. Memang dah lama nak beli tapi MAHAL SANGAT. Kecik tu aje dah rm10 lebih. Belum yang besar lagi. Eeeee aii. Buat lah murah-murah sikit. Boleh beli 8 ! HAHAHA. Kite beli Nutella yang packet-packet ni RM15. Mahal en ? Tapi takpe lah sebab balik rumah nak claim dengan abah duit beli Nutella ni. Huhuhu. Hari tu pergi Carrefour ada promoter Nutella bagi rasa. Sedappppp sangat ! tu yang hari ni nampak terus beli. Ngeh ngeh ngeh.

Yang ni tak ada pun kat Malaysia ? :(
Ni pun tak ada lagi kan kat Malaysia?
Sedapnya ! Eeee tak sabar nak makan malam nanti. Hakhakhak. Kalau yang kat atas ni ada kat Malaysia kan best ? mesti eyfa beli hari-hari bawak bekal pergi class. Huhuhu. Menu malam ni makan Nutella dengan roti. Yummyy ~

Menu malam ni.

Nampak sedap en en en en ? Memang sedap pun. Kalau buat ratah lagi sedapppp ~ Menjejes-jejes dah air liur tulis entry pasal Nutella ni. HAHAHA. Nak pergi lap air liur jap. BYE c(:

3 comments :

.m y z. said...

ni last entry ziema baca. dari tadi duk selongkar entry2 lama sebab nampak menarik. serious! malam ni ziema duk lepak sini je :)

ramai tau yang cakap nutella ni sedap gilaaaaaaaaaaaaaa tapi ziema tak penah rasa sebab bila tgok dekat supermarket, gila mahal! bekas kecik, harga mak aih. tapi lepas ni macam nak rasa la. terliur tgok gambar kat atas. okeh nak kesat air liur jugak. daaaa~ :)))

EYFAalias said...

hehehee. thanks ziema =)

memang sedap pn. tapi tu lah mahal gila. hmm. but bila dah makan banyak kali rasa mcam coki-coki pn ada cuma dia lagi sedap sikit dr coki2. ehehee

Abang Stalker said...

ramai rupanya blogger yg duk selongakr blog eyfa. :)


abg selongkar kali sbb segmen tu.da smpai turn eyfa ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com