Saturday, April 30

Segmen Weh! Halah, die bukan nak baca pun apa aku type


HAHAHA. Tajuk segmen ni sumpah menarik, tertarik kau memang da'boom. Huhuu. Sekarang ni ntah macam mana eyfa boleh berminat nak join benda-benda macam ni. HAHA. Kebetulan dari duduk rumah besar kan B****t baik join segmen ni kan kan kan ? HAHA.

Okay nak luah perasaan kejap ! Di tujukan untuk makcik yang nak beli Lontong RM2 kat kedai abah eyfa tadi. Okay ada ke orang jual lontong RM2 sekarang ? Sebelum ni eyfa jaga kedai abah tu tak ada pun orang complain harga lontong mahal. Come on lah makcik ! Santan murah ke ? Sayur-sayur dalam lontong tu murah? Upah masak, harga plastik, getah, sambal. Nak RM2? Banyak lemak makcik. Makan nak sedap harga nak murah. Tolong lah.

Makcik tu kata "Hm. Makcik beli lontong kat depan tu RM2 aje. Kat sini mahal" Makk aiiii. Lontong RM2 nak bubuh ape aje dalam tu ? Kuah lodeh tu 5 titik lepas tu sayur letak sayur carrot 3 helai, sayur yang lain xyah, nasi impit letak 5 ketul ! Duh -.-" Gua berani kerat jari lah makcik kalau ada Lontong RM2 kat KL ni ! Grrr ! Makcik makcik. Lain kali jangan beli kat kedai abah saya dah okay kalau mahal. Menyirap pulak ada customer mcm ni. Eeee aii. Sabo ajelah ! :)

Fuhhhhh ! Lega hati dah luahkan ! Padan muka makcik tu. Siapa suruh banyak songeh ! HAHA.

Nota Kaki : Kalau nak join segmen ni, CLICK SINI !

7 comments :

Abang Zam said...

kahkahkah! makcik yg kena tembak! sumpah lawak! ahahaha

kesian makcik..btw, thangs juin ok..nt abg reveiw yg juin..

pssstt! nak soto free 1!!

Anis anak wong said...

segmen pe neyh?

EYFAalias said...

@ABANG ZAM, hahaha. nak soto free meh datang setiawangsa =)

EYFAalias said...

@ANIS, more info you boleh click kat gambar kat atas ni =) Jom lah join.

Ini Kisah Tia said...

kenapa tak cakap kat mak cik tu "dah tu mak cik , apesal tak beli kat situ jek?"

Tia lak yang menyirap ni . huhuu

jom baca : Halah, dia bukan nak baca pun

EYFAalias said...

Hahahaha. tahu xpe. nak aje ckp mcm tu tapi dia customer kan. tak leh ckp kasar2. kang touching. hehe

Abang Stalker said...

nsb la baik pic makcik tu x sempat di snap.klu x jd buruan.HAHAHAH ;))

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com