Friday, April 29

Tidur dengan bebear comel kn?




Dapat kat orang lain memang lah comel aje tidur dengan bebear. Dapat kat eyfa? Haaa. Macam ni lah gaya tidur kalau dengan bear. Bear ntah ke mana. Eyfa ntah ke mana. HAHA. Family eyfa memang pantang lah kalau nampak siapa-siapa yang tidur dengan bear or anak patung yang cute-cute tu, sure kena bahan ! Kalau bahan sikit takpe. Dorang punya bahan sampai ke tahun depan belum habis lagi. Nak bajet cute pun tak boleh. Kecoh je ! Haha.

Dulu masa study kat Politeknik Sultan Idris Shah (PSIS) ada bawak bear untuk letak kat katil konon-konon nak bajet cute lah kan. Last-last bangun pagi-pagi tengok bear dah hilang. Ingatkan kena curi. Rupanya bawah katil. Dah siap kena sawang lagi. Penat cari merata-rata. Rupanya bawah katil. Hahaha. 

Gambar Hiasan
Kalau masa birthday dulu ada lah ex-ex boyfriend bagi teddy bear. COMEL ! Memang comel tapi orang bagi kat eyfa lepas tu bila birthday kawan perempuan eyfa yang lain, eyfa bagi balik hadiah bear yang orang kasi kat eyfa pada dorang. HAHAHA. Jahat en ? Errr....Bukan tak hargai pemberian orang. Cuma kalau bagi eyfa bebear tu memang xde function so, better kasi orang lain. Kan kan kan kan ? Heeeeee ^_^

Siapa-siapa nak bear boleh ah minta kat eyfa. Ada lagi 2 ketul kat rumah ni. HAHA.

1 comment :

Abang Stalker said...

hahhahaha..klu byk bear yg x gn bg je hadiah kt org lain.hadiah besday org. :P hahaha..;))


recycle+jimat.

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com