Friday, April 29

Boringnya hidup bila HP tak ada kredit.

Yuhuuuu !

Sejak kebelakangan ni, henpon kite selalu aje habis kredit. Sejak pakai henpon Nokia E5 ni ! Tak tahu lah kenapa? Nak kata guna untuk online tak juga sebab selalu kalau online guna henpon pun pakai wireless yang dah tersedia ada dekat rumah ni. Hm. Kelmarin baru topup RM10 tapi semalam dah habis dah.



Pelik kan ? Nak kata ada call siapa-siapa. TAK ADA. Kalau message tu memang lah ada tapi 1sen aje satu sms. Macam mana sehari guna dah habis RM10? Padahal kite bukan message siapa-siapa pun. Kite just message 'ehem-ehem' kite sorang aje takkan lah boleh habis RM10. Eeeeeee. Pelik sungguh lah. Henpon ni bela toyol agaknya? Tu pasal lah kredit selalu hilang. Huhuhuuuu.

Sekarang ni dah rasa macam malas nak topup dah. Sebab kredit asik hilang entah ke mana. Lagi pun nak try juga rasa henpon tak ada kredit. Rupa-rupanya........................SANGAT BORING BILA HENPON TAK ADA KREDIT. Walaupun tak ada message siapa-siapa org call siapa-siapa tapi xtahu lah kenapa rasa macam boring bila tak ada kredit. Heeeee =D

Ada siapa-siapa tak rajin nak tolong topupkan kite? Wekkkkk c(:
HAHAHAHAHA.

1 comment :

Abang Stalker said...

bole..jd gepren no4 dlu.hahaha ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com