Tuesday, February 21

Berdoa adalah perkara yang bodoh.

Assalamualaikum.

Aku ada terbaca satu blog ni masa aku blogwalking tadi. Aku kadang-kadang pelik kenapa manusia ni terlampau bodoh dan dunggu? Allah bagi akal dan fikiran tapi di mana dia letak akal dan fikiran dia aku pun tak tahu.


Aku malas nak cakap lebih-lebih, dosa pahala kau bukan aku yang tentukan. Aku harap kau bawa-bawa lah mengucap and one day kau akan menyesal dengan apa yang telah kau katakan dalam entry kau ni. Aku sangat berharap kau akan menyesal. 

KBAI~

P/S : Aku minta maaf sebab print screen entry kau tanpa kebenaran. MAAF!

9 comments :

Diyana Norman said...

orang camnie pun ado????? Astaghfirullah

faridah nazurah said...

haha hanya orang bodoh bangang je yg xnak berdoa..

Ahmad Haziq Azlan said...

apa2 pon kita kembali kepada Allah

Kc Kasedah said...

eh mane kau dapat? kan ni drpd blog kawan aku. hmm

miszfazierra said...

pehh tak sangka ada jugak manusia yang macam ni . dasyat sungguh . apa2 pun harap sangat dia cepat berubah :)

Annika said...

kafir kot die tuh. kih3..

EYFAalias said...

@Kc Kasedah

blog kawan kau ke? aku jumpa kat new feed kat facebook kawan aku.

Discrim said...

manusia akhir zaman..macam tu lah..dapat susah kang baru tau nak berdoa mntk tolong ngn tuhan..singgah2 blog kami..blog psl remaja dn perhubungan sosial..mnympaikan msj dgn unsur2 humor..tq

miss R said...

grr...

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com