Sunday, February 26

Hafiz Rahim

Assalamualaikum.

HAFIZ RAHIM. Sesiapa yang ada twitter tentu korang tahu sekarang ni nama Hafiz Rahim sedang menjadi trends dalam twitter. Top ranking babe! 


Masalahnya, siapa Hafiz Rahim ni? apa yang dia dah buat sampai jadi trends dekat twitter? Oh em jay! From Najua Boltz to Miyyo Azman to Ekyn Aris. And now? Hafiz Rahim? Damn! Hafiz Rahim are everywhere.

Ada sesiapa boleh bagitahu aku siapa Hafiz Rahim ni? -.-"

21 comments :

Ayumi Comot said...

oh my..xde twitter..xpernah dgr pun hafiz rahim nih:)

H.J said...

serius..tak kenal.aha

Ckin Kembaq said...

entah..hehe

Diyana Norman said...

siapa??? nak pegi tgok lah!

AMALINA YA'AKUB said...

actually... megat ni tweet dkt tweet dia " siapa hafiz rahim" tetiba pminat tegar hafiz bash dia.. so jdi lah gduh.. fans hafis bash megat.. fans megat bash hafis.. org yg cool di twitter dua2 dia x sokong.. mcm i kahkahk lol :P dua2 i x knal siapa..

eyza ♥ said...

owh si hafiz rahim ni . terus up pasal twitcon dia . sedikit teruk . btw dah tukar lain dah .

CIK YAYA'NA said...

tak penah denga pn,, =.='

hana said...

siapakah dia??
nak tahu gak ni...

Abg Stalker said...

hafiz awan nano kot..klu afiq eusof knl la.haha

Anonymous said...

Hafiz Rahim ni orang cakap dia famous gila kat FB sebab like beribu riban . hmm famous la sangat. ramai je kot tak kenal dia.

Pisyek Kumar said...

Hafiz Suhaimi tu nama i. keh keh keh. xD

Marhamah Junaisha said...

ohoo...beliau ni retis fb...tak glam mana pun...yg taksub dekat dia jaa dok backing dia..org kata dia ni budak suka lepak kat pavi.

Hafzyrin Hafiz said...

mohon penerangan isu najua boltz

Aril Akira said...

megat AD je knal :)

umishahirah. said...

sape hafiz rahim? kahkahkah. taktau pungg

Anonymous said...

HR ni sampah !masuk kelab sane sini ,mabuk..peluk perempuan tu perempuan ni..kalau buad dosa sorang2 takpe gak ,ni siap tarik anak muda muslim lain berparti mnum bgai same2 ngn dia..doakan dia berubah :')

nuR hidAyaH said...

budak pavi yg hot. dia masuk lokap. pasal tu lah trending

nuR hidAyaH said...

budak pavi yg hot. dia masuk lokap. pasal tu lah trending

Anonymous said...

hakimi zamri u kenal???? pnh hot suatu msa dulu tpi skg dh tak.

♥ Fatiyn Edison♥ said...

Hahaha Hafiz Rahim? Hahaha ape sei korang nie, tak baik mengutok die.Kalau korang kenal dia dah bertahun,mesti korang tak akan kutok die punye.Kalau tak percaye pergi tanye bestie die sane :C

Mas Zull said...

assalamualaikum eyfa...sape ek ????

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com