Tuesday, February 28

Orang nak, aku pun nak jugak!

Assalamualaikum.


Selamat pagi kawan-kawan! :) Tadi aku ada baca entry abang BEN ASHAARI pasal nak beli Garrett Popcorn untuk wife dia. Arghh! Untung lah dah kahwin boleh suruh husband belikan. Tetiba aku pulak mengidam nak makan CaramelNut Popcorn dekat Garrett Popcorn tu!

Sebelum ni aku ada buat juga entry pasal Garrett Popcorn ni. [*RUJUK SINI*]. Semua perisa popcorn tu aku dah rasa and yang paling mahal sekali CaramelNut Popcorn tu sebab rasanya memang seriously sangat-sangat sedap! #sambil buat muka seruis.

Meleleh air liur. Slurppp~


Bila aku baca entry abang BA tadi, dalam kepala otak aku dah fikir apa pun jadi sabtu ni nak pergi beli popcorn. Dah lama tak pergi KLCC sejak dah berhenti kerja promoter Fossil. Hehehe.

Takpe. Takpe. Sabtu ni ada. KLCC kan sebelah rumah aku aje. Apa ada hal. Hikhik.

KBAI~

6 comments :

Mohd Faiz Mazlishah said...

lau camni aku pun nak gak!

Hafizin Jamil said...

aku juga yang tak pernah makan benda ni..haha

c'axoera ヅ said...

beli 1 gallon tu mmg makan sepuasnya......but terbaeeek kena dengan harga dia heheh

Mr. Sepet said...

aih .. mengidam jugak ka ..

kura said...

sedap? ouch... mahu....

Zack Hazze said...

yummy2x...meh blanja Zack skali...hehehe...

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com