Monday, February 27

Si manja ku hilang !

Assalamualaikum.


Siapa sini pencinta wanita haiwan? Sila kembangkan hidung belah kiri! Hik hik hik ^(O.o)^ Aku pun suka dekat binatang, lagi-lagi binatang yang comel-comel macam panda, serigala, kucing, harimau, anjing, biawak arnab and macam-macam lagi lah! Kalau boleh aku nak bukak zoo untuk bela bintang-binatang yang comel ni =)

Dulu aku ada buat entry pasal kucing jalanan [*RUJUK SINI*] and hari ni nak cerita pasal kucing lagi. Hehe. Bukan apa macam ni ceritanya. Tadi lepas habis class aku ada ternampak satu nota yang di tampal depan pintu lift apartment aku.


Aku sempat snap nota yang di tampal tu. Nota tu bagitahu yang kucing dia dah hilang selama 5 hari. Alahai~ Kesiannya kucing tu. Mesti dia lapar tak dapat makanan! Hmmm. Aku rasa tuan kepada kucing ni pun mesti sedih kucing dia hilang. Dah lah baru beli pulak tu.

Err. Tapi aku macam pelik. Kenapa dia beli? sedangkan banyak aje kucing jalanan untuk di bela kan? ambil ajelah berapa banyak kau nak bela. Belambak! Tengok gambar tu macam kucing biasa aje bukan kucing kacukan ke apa.

Okay! Abaikan~

Yang penting aku harap dia jumpa balik lah kucing dia tu. Kalau aku terjumpa sure aku akan call, jangan risau siap buat super saver lagi. HAHA. Kidding~ Kalau korang terjumpa pun, sila lah call ya! Tolong menolong kan amalan mulia ^^

KBAI~

6 comments :

Princess Feyqa said...

klu jmpe wrna lebih kurang konfem kol hehe

lisa said...

hm kesian.. harap2 dia jumpa :/

Ayumi Comot said...

ayu suke jugak bintang tapi nak kembangkan lubang hidung kiri jep, xleh la..huhu...

skang ni duk puncak alam..homesick nak balik kemaman..bukn sbb rindu family tapi sbb rindu 2 ekor ank kucing kat umah,huhu:)

nurpiska said...

kalau aku jumpa pulak aq simpan kat umah biar aq jaga pulak. hehe

H.J said...

kucing ni diculik bunian..ahha

nur anis said...

saya pun selalu bela kucing yang datang je..x pernah beli..banyak kucing yang kena buang yang comel-comel..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com