Saturday, February 4

Azura 2012 sangat membosankan!

Assalamualaikum.

Korang semua dah tengok cerita AZURA yang baru keluar panggung tu? Aku baru tengok semalam. Aku rasa macam nak suruh Aziz M. Osman pulangkan balik aje duit aku. Cerita tu KOSONG! Rugi aje kalau korang tengok.


Ni yang buat aku sangat-sangat malas tengok cerita Melayu. Tak ada input langsung. Eee aii. Nasib baik tiket free. Kalau tak memang rasa macam membazir gila.! So aku sarankan JANGAN TENGOK CERITA AZURA kalau korang taknak kebosanan dalam panggung. Hehehe.

KBAI~


13 comments :

cik najihah said...

kawan fara pon cakap cite ni bosan gila..belakon kat lua negara tapi cite hampeh

Nur Aischa said...

laa yekea ni?? dia tak best dan bosan sbb apa??

faridah nazurah said...

hohoho rugi la duit kau.. aku mmg xsuke cerita melayu. ntah pape

Diyana Norman said...

citer melayu mmg tk pyh tgok kat panggung.. huhu.. mmbazir.. tenx for the info

Muaz Faris said...

wah.. kata nak bagi saya tiket free..

#buatmukasedih

Diyana-Wr said...

oh, ye ke?
org nk tngk cite tu pun sbb neelofa je kot. HEHE

Ain Dzaya said...

hahaha...ain pastikan ain download je citer tu okkeyyh!

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

[sutera kasih] said...

mmg x best ka?
bahh..x la tgk d wyg hehe

Azzah said...

baru je nak ajak cik abang sok..tak jadi la..tengok gezet kat tv pun rasa cam bosan jugak..

mysara said...

ye ke bosan?
baru cadang nk tgk..emm..

honeyz said...

thanks for the info... baru igt nak tengok citer tu... huhuhu

Mai Nem Es Kiya said...

Kater nak suruh aziz m.osman pulangkan duit balik lah ... lepas tu cakap nasib baik ticket free lah .. amende ko nie .....

EYFAalias said...

@Mai Nem Es Kiya tiket free sbb orang belanja. Kalau pakai duit sendiri rasa macam nak suruh dia pulangkan balik -.-" NAMPAK TAK KERUGIAN DEKAT SITU kalau bayar utk cerita tu tapi tak dapat apa2 input. get it? :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com