Tuesday, February 28

Budak suka tidur awal.

Assalamualaikum.

Budak-budak zaman sekarang suka tidur lambat kan? Kadang-kadang ada juga yang sampai tak tidur satu hari suntuk! Tahukah anda? Itu boleh menyebabkan kesihatan anda semua terganggu. Cewahh! :D


Kalau siapa yang kenal aku, memang tahu aku ni bab tidur aje mesti awal. Nak tahu seawal mana aku dah mula mengantuk? Pukul 9 malam! Hahahhahaa. Hebat tak? Okay ini pun kira dah boleh ganggu kesihatan sebab tidur awal sangat. Err. Yeke? =P

Ada satu malam tu, entah kenapa sampai ke pukul 3 pagi aku tak boleh nak lelapkan mata. Nak kata aku ada tidur waktu petang tak ada pula. Sampaikan aku dua kali basuh baju pun still tak mengantuk. Kononnya bila penatkan diri, senang lah sikit nak tidur. Stress aje. Mata dah mengantuk. Menguap dah 18x tapi still tak boleh tidur -.-"
Okay. Membebel panjang-panjang pun tak best sebab mata aku memang dah sipi-sipi aje dah nak tertutup rapat. Kang tak di layankan mengantuk ni takut tak boleh nak tidur macam hari tu. Hehe. K lah undur diri dulu ya? Selamat malam semua! Jumpa lagi esuk! ^_^

KBAI~

12 comments :

Diyana Norman said...

ehem... tersentap ati mak nak! hahaha. acah je.. untunglah ngntok awal huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

mata nie tak boleh jangke.. kalau dah ngantuk tu, payahlah nak berjage.. hehe gd nite :)

Mysara Ab Rahman said...

tdo tu la saat yg paling dtggu2 dlm sehari..hee

Hafizin Jamil said...

tak rock la tido awal..kah3

nurpiska said...

pukul 9 dah mengantuk? peh awal giler.

Natasya Naslin said...

ngeee.. aku jsmenjak 2 menjak ni insomnia sikit.. bnyk benda srabut kat otak.. untongla tidoq awl.. hehe

Abg Stalker said...

len kli korek idung dulu b4 tdo.baru la cpt ngntuk sbb khayal.hahaha

*ZaFirAh* said...

Awalnya tido..~Fira sekarang xpernah tido lebih awl pkul 12,dah jdi habit kot.huhu..
jemput singgah blog fira^^

Ckin Kembaq said...

hehe..jarang dpt tahan mata smpai 2 3 4 pagi...sebab tak tahan..kalu buat, siaplah..sakit kepala menyerang 2 3 4 hari..hehe

faridah nazurah said...

aku suka tido siang2.. bile malam lak aku jadi musang.. haha

kura said...

rajinnya basuh baju? eh. eh... hahha

Ayumi Comot said...

hoho...tido awal ek? samelah ngan ayu tapi xde la seawal kul 9..hikhik

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com