Tuesday, February 21

My new baby

Assalamualaikum.

Ehem-ehem! Kita baru dapat baby baru! Hikhok ^^ Setelah sekian lama jual handphone Samsung Ace aku, baru hari ni dapat penggantinya. Hehe. Excited tu tak lah. Sebab sekarang ni semua phone biasa je aku rasa. Canggih-canggih mana pun paling tak pun aku guna untuk message and call aje.


Pakai handphone baru ni, aku asik nak touch screen aje, dah terbiasa guna samsung punya pasal lah ni. Adoi! Rasa macam janggal pulak kan tak boleh nak touch. HEHE. Hm hope aku pakai handphone kali ni lama sikit sebab aku ni jenis suka tukar2 handphone. Huhu.

K lah nak layan Vanilla Coklat dulu. BYE~

7 comments :

Nyamuk Terbang said...

nak pnjm leh??

cik miera said...

eh.. kenapa jual samsung akak??

LiNda said...

wahh..bestnyer dah ade fon baru..ok ke samsung? dari dulu linda pakai sony..tapi macam rase nak try samsung wonder plak..

Ahmad Haziq Azlan said...

nokia c3 kan tu...

teman pon baru tgk vanila coklat

Addin said...

awwww cantek nya :D nak pinjam boleh ? hikhik

mira said...

blackberry ke tu? best x? jelesnyee..nk jugk fon baru :D

faridah nazurah said...

haha coming soon aku pun nak tukar fon gaks la.. wahh untunglah kau banyak duit :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com