Tuesday, October 11

Aku tak cerdik tapi tak bermaksud aku bodoh.

Assalamualaikum.

"Eyfa, kalau kau kurus mesti lagi comel, cuba kau ambil K sure kurus!" - Ahmad

"Oh really? K tu apa? pil kurus ke?" - Eyfa

"Drugs lah ngok. Itu pun tak tahu." - Ahmad

"Errrr." - Eyfa

"Ala nanti kau dah kurus kau stop lah" - Ahmad

"Taknak aku" - Eyfa

"Kau fikir lah dulu, aku cuma nak tolong kau aje. Kalau nak roger aku." - Ahmad


Meh aku kasi tahu sikit. Aku bukan bodoh macam orang lain nak ambil drugs semata-mata nak kurus. Aku juga bukan bodoh senang-senang aje aku nak kecewa kan ibu bapa aku. Dan aku juga bukan lah bodoh nak hancurkan hidup aku sendiri dengan benda kotor tu. Sejahat-jahat aku, aku tak pernah sentuh benda-benda kotor macam tu. Aku mintak maaf, kau offer ajelah dekat budak gemuk yang lain. Aku tak berminat.

Sila jaga diri dan jangan mati.

8 comments :

Ahmad Haziq Azlan said...

dalam kadar sepuluh, berapakah kegemukan eyfa

EYFAalias said...

@Ahmad Haziq Azlan entahh. huhu

ArulchelseA said...

biar betik...bleh ke main suka2 je berenti nnt tu..

azrijohan said...

uihhh,ada orang offer...report polis le


http://azrijohan.com

ayuyuuu :) said...

sokong awak dear


tak perlu bnda tu semua
bersyukur dgn ape yg kte ade.
itu pun dah lebih dari cukup

setiap org ade kecantikan tesndri:)

Abg Stalker said...

kwn apa la yg nk kwn dia mati tu.bkn nk menolong,tp nk membunuh.say no!to drug.bodoh pny org..xde cara lain nk suggest kt kwn.jauhi mereka,eyfa.jadi dri sdri je..xperlu malu dgn penampilan sdri.selagi eyfa selesa,itu da ckup,xpyh berubah krn org lain.gemuk yg x annoying x menyusahkn org pun kn?so bt pe nk risau..jaga permakanan je da ckp.sihat,selesa,x sshkn org,da ok r tu. :)

Kc Kasedah said...

gile ke hape? meh sini aku tendang bontot dia

siti kektus said...

tak de kerja punya orang.

good eyfa. tak payah amek semua tu. yg penting jd diri sendiri. ;)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com