Saturday, October 22

I love Bo Amir Iqram

Assalamualaikum.


Hai pernah dengar tak lagu dekat atas ni? Serius sejak boyfriend aku kasi lagu ni dekat aku tetiba aku jatuh cinta. Bukan jatuh cinta dengan boyfriend aku tapi dengan si BO AMIR IQRAM ni. Hahahaha. Serius muka dia comel sangat-sangat! Mulut dia. Erghhh! Aku tak boleh tengok lelaki mulut macam tu. Arghhhh!

Suara dia tak payah cerita lah kan. Memang terbaik. Itu bagi aku lah tak tahu la bagi korang kan. Kot-kot korang lupa korek telinga tu yang  dengar macam tak best aje. Video clip dia pun comel aje.  HAHA. Itu je motif aku tulis entry ni. Haha.

Lastly jom dengar dan lihat dengan teliti lagu fav aku ni:) and lepas tu drop lah comment apa yang patut. K LAYANNN~



Lirik LAGU

hariku
harus dipenuhi dengan kehadiranmu sayangku
fikiranku
hanya dipenuhi dengan senyumanmu
alangkah indah
jika dirimu sentiasa
disisiku sayangku
berikanku hanya satu
hanya satu
lagu
hariku
harus dipenuhi dengan kemanjaanmu cintaku
fikiranku
hanya dipenuhi dengan suaramu divaku
alangkah indah (2x)
jika dirimu sentiasa
disisiku sayangku
berikanku hanya satu
hanya satu
lagu

9 comments :

faridah nazurah said...

haha dah obses la tu~

Tyratyra said...

Best lah lagu tuu ! vc dia pun klaka hihi :)

follow awak :)

mohdhazlan Dreadlock said...

bes gak lagu ni ..:)

farah said...

sweet

shiema sufian said...

nak dengar jugak lah :)

gdsbnga said...

orang baru eh ni ?
tak penah dengar sebelum ni hee ~

aiEz said...

suara dier superb,serius best...ada jugak yg nynyi gaya mcam ni macam Amir Jahari,Jaz hAyat..suara dorang mmg best...

♛ Dea Arematt ♛ said...

xpneha dgr la..:P.. penah dgr lagu ni x?? http://nuruldya13.blogspot.com/2011/10/my-gf-is-gumiho.html

siti kektus said...

suka gitar dia. kecik comel je. haha ( ke di panggil lain ek instrument tu? hehe )

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com