Monday, October 17

Watak Pengguna facebook.

Assalamualaikum.

MACAM-MACAM WATAK PENGGUNA DALAM FACEBOOK :-



1. MODEL : Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari.

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? :DD

HAHAHA ada yang terasa tak ? which category are you ?

SUMBER : Facebook

13 comments :

Nurnajwa KZ said...

Shopping kt Mydin Mall tak tahannnnn :D

Cik Kasih said...

x..huhu
jrang sngt update status..

athirah salleh said...

haha terbaekkkk. tak terasa pon. hahaha. :P

Zana Adieyza said...

now lebih sygkn blog dr fb.. huhu.. tp kalau kat blog, harus ambik gmbr banyak2.. baru best nak menaip entry..

Wani said...

saya pendiam orangnya. sebab tu fb saya senyap joooo.
haha

♥ MRS ZACKS ♥ said...

heheheh lin org lin crenye kan. kdg2 lawak. kdg2 annoying. huhuhu :)

SoLy SoLicious said...

jgn nk show off sgt... hhuhu

azrijohan said...

saya takde facebook

Ahmad Haziq Azlan said...

watak budak comel macam saya macam mana plak

ArulchelseA said...

perasan buka bisnes..hari2 ada iklan chrup2 baru klua kat wall.. kih kih kih

siti kektus said...

mungkin kategori bingung. ekekkee :p

eNaL_WaNie said...

dngn bggenye sayelah org yag ke 3 ! hahaha ,, sbb tu la wall sye tak sesak .. sbb org tak thu nme fb sye hahaa .

Gua Tertidur said...

hahahaha..tak terasa :P

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com