Sunday, October 16

Tunangan orang.

Assalamualaikum.

Hari ni selamat sudah seorang classmate aku jadi tunangan orang. Orangnya muda lagi baru 19tahun. Tapi nak buat macam mana dah sampai seru ya dak? Hehehe. Apa-apa pun dia nampak lain and cantik sangat-sangat! Huhuhu.

Aku pulak yang rasa berdebar bila bakal mak mertua dia datang sarung cincin. HAHA. Bila dah make up muka dia nampak macam Tiz Zakiah pun ada sikit-sikit. Huhuhu. Aishh. Muda-muda dah bertunang. Banyak cabaran orang kata bila bertunang ni.

Hope tak akan ada apa-apa berlaku la sepanjang dua tahun ikatan pertunangan korang ni. Aku akan doakan yang terbaik untuk korang k. 




















Aku ni ntah bila lah pulak ya? Umur dah 23 tahun. Next year umur makin lama makin lanjut bukan makin muda ya dak? HAHA. Nak buat ce mana xde orang nak kat aku. Hahahaa. Sentap kejap. KBAI~

14 comments :

Tea Dno said...

cantik..okay,tea 19thn jgk..huhu..sentap hati mak,nak..xpe la..tea xnk tunang,trus nikah je nt..Insyaallah.. :)

EYFAalias said...

@Tea Dno yelah sekarang ni tunang harini esuk nikah senang. kalau tunang lama2 banyak dugaan dia.

Pn. Sheila said...

jodoh pertemuan ajal maut Dia tentukan insyaAllah akan sampai giliran eyfa nanti... byk berdoa...

EYFAalias said...

@Pn. Sheila insya'allah :) thanks.

mohdhazlan Dreadlock said...

thn depan awk pulak :)

coklatberapi said...

cantik la dia..insyaallah ada jodoh..cepat atau lambat je;)

blogciknyonya said...

btol-2.. sabar-2 .. klo ade jdoh , ta kan kmne .. mana tau , tetibe jodoh awk da ade kt dpn mata , tp awk ta sdar .. hehe

Kartini said...

:) sebak tgk pic org tunang n kawen nih. sobs. xpe awk muda stahun dr sy. ekeke

Adylia Qarissa said...

alahai...muda lagi tu...semoga tabah hadapi ujian di alam pertunangan...

jangan risau, jodoh pertemuan di tangan Tuhan, pasti tiba masanya kamu akan jadi miliksi dia...heheeee...

kita sama2 berusaha dan berdoa :)

Kathy Tuah said...

23? muda lagi..sy dah 25 lagi sentap..adeh~!

LOLLYSHOPE said...

Bagusla.. tunang n kawin kan snng? leh berkepit tp2 hr

Ana Farhana said...

wahhh,best nye :)

Mila Ahmad said...

tahniah kepada kawan..cutela ^___________^

siti kektus said...

mana tahu rezeki eyfa tahun depan kan. hehe :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com