Friday, October 21

Before & After

Assalamualaikum.

Bila tengok orang cantik kita pun nak cantik gak. Tapi masalahnya kita tak reti make up! Sob sob. Bestnya bila tengok orang perempuan cantik bila make up. Kite pulak pakai bedak pun xpandai. Sadisnya hidup. HAHA. Nasib sekarang dah boleh edit make up bajet-bajet barbie doll sikit kan. 


Haaaa ni lah hasilnya bila gambar dah di make up kan. Main taram aje ni. Hehehe. Ngeri pulak tengok muka sendiri bila dah make up. Mata bukan main biru lagi, taknak kalah tu. Pipi pulak dah macam kena sepak! Merah semacam jee. HAHAHAHA. Lawak pulak bila tengok gambar ni. Rasanya macam lagi comel bila tak make up. HAHA.

Okay la malas nk borak lama-lama. Jem kepala otak nanti. Hehe. Jaga diri. Jangan mati. Kbai~

14 comments :

Ini Kisah Tia said...

eyfa guna software apa? cun ah ..

Mila Ahmad said...

mcmaner edit 2 nice...merah nye makngah!

EYFAalias said...

@Ini Kisah Tia tak guna software apa2 pn. just edit online je tia :D

cik dot said...

edit katne nie? cm cun j. hee. trse nk try plak. :)

EYFAalias said...

@Mila Ahmad edit online je syg.

EYFAalias said...

@cik dot

dekat sini ---> http://www.instyle.com/instyle/makeover/

try la. ehhee

siti kektus said...

Tu dia. Kemain bibir merah mk ngah. Haha

comel ape eyfa cmtu. :p

EYFAalias said...

@siti kektus

hahahaa. perli tau siti ni! :P

eNaL_WaNie said...

eh2 cantik la ! nak try jugak la ,, mestilah enal lagi mcm hantu ! hahaha..

Nurnajwa KZ said...

Tak make up lg comel ;)

Tea Dno said...

@EYFAalias
cantik naa..tp better xpakai mekap..muka pun elok je xde la rosak kan.... :)

ayuyuuu :) said...

pandai edit.
btw, kalau eyfa tak make up pun still looked nice :)

Bluewendy said...

chantek yoo!!..=)

Bluewendy said...

chantek yoo!!..=)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com