Saturday, October 22

Harapan untuk sem ini.

Assalamualaikum.

Tadi aku baru lepas balik dari ambil test economic. Ternyata aku masih lembab bab kira-kira ni. Fomula taknak lagi banyak pula kena hafal kan? HAHA. Aku harap resultnya nanti memberansangkan. Kalau tak lemah la semangat aku nak ambil final exam tak lama lagi ni.

[01/11/2011 | 2.30 pm - 5.30 pm | Tue] : PAC 1072
[03/11/2011 | 2.30 pm - 5.30 pm | Thu] : PEC 1043
[10/11/2011 | 9.00 am - 12.00 pm | Thu] : HIM 2033
[14/11/2011 | 9.00 am - 12.00 pm | Mon] : PMG 2063
[16/11/2011 | 9.00 am - 12.00 pm | Wed] : PHR 2033

Atas ni pulak jadual final exam, bermakna aku merdeka 16/11/2011. Perghhh! Tak sabar nak habis final sebab nak cari kerja part time. Duit aku dah kering kontang dah ni. Nak makan pun kemut-kemut duk kira duit cukup ke tidak. Sadisnya hidup! huhu.



Next week dapat carry mark untuk semua subject. Harap-harap sangat carry mark aku tinggi. Aku nk skor semua A. Kalau boleh taknak ada B. Nanti CGPA aku jatuhhh. Hmmm. Doakan aku ya kawan-kawan. Dah dekat sangat dah final ni. Makin hari makin berdebar jantung aku ni.

Okay lah nak sambung study. Errr. Silap. Nak sambung tidur. Aku nak study hari sabtu? menang tak lah kan. HAHA. Bye semua. Sayang sikit. Muahhh! >.<

Jaga diri tauu. Jangan mati =D

5 comments :

Mohd Shukri Fadzillah said...

makin cute blog ni haha.. tolong editkan blog aku yang terlalu 'kasar' boleh tak? huhuhuhuhu

I am...izuan said...

hurrmm study mana ni?paper eco?jawab betul2 tau...mmg susah

azrijohan said...

goodluck

siti kektus said...

gud luck tuk exam nanti.

Tea Dno said...

eko..mula2 tea memang xphm ape pun mula2 blaja..tp bila jwb test,rse xcaye lak blh jwb..heheh..so,wish me gudluck too utk mid-exam ni.. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com