Monday, October 31

Menggedik di Tutti Fruitti Wangsa Walk

Assalamualaikum.

Semalam sepatutnya aku kena mentelaah buku account sebab selasa ni ada final exam untuk subject account tapi di sebabkan kemalasan diri melanda aku pun ajak lah kawan aku lepak Tutti Frutti dekat area Wangsa Walk.

Sejak kebelakangan ni ramai orang suka ambil gambar dekat Tutti ni. Korang perasan tak? Di sebabkan dah jadi trend snap-snap gambar dekat Tutti ni, aku pun nak gak kan! HAHA. Memula macam malu sebab ramai orang kat situ kang syok sendiri pulak snap gambar sendiri. Last-last bukan main banyak lagi gambar kiteorang amek. Heeee =D

My partner in crime since 2006
Haaa. Duk jeling-jeling apa? Kawan aku ni dah ada yang punya okay. So takyah la nak ngending-ngending aku nak masuk line kawan aku eh! HAHA. Ini kawan aku masa aku study dekat Politeknik dulu. Dalam banyak-banyak kawan, dia lah yang aku masih contact sampai sekarang. Yang lain tu aku dah malas nak ambil tahu.

Okay lah aku nak study. Esuk ada exam tapi aku sebenarnya rasa macam tak ada perasaan aje nak ambil exam esuk. Arghh! Aku rasa macam nak bawa google aje duk sebelah aku masa exam nanti. Boleh tak agaknya? HAHA.

KBAI~

20 comments :

Woofer Storm said...

semoga berjaya ya...

tak pernah lepak kat sana,ada masa blnja sy tau..kat puchong pun da buka ni...hheehee

m0sHiE~ said...

beshnye TF ni. yummy!

cik najihah said...

waa..berjimbe sakan ye huhu

Run Away said...

cute pic.../..selamat malam..salam kenal...ya..;d

Abg Stalker said...

hahahha...google ke la..mmg kne tempeleng dgn lecturer kt ctu jgk.Lol! ;)




p/s:bkn main bsr lg cup korg +_+

Ahmad Haziq Azlan said...

teringin nak rasa. harga berapa

Mia Meymi said...

wah bestnye! :)

Solihahazahar said...

sayee tak pernh mkan tutti frutti lagi. hahahhahah :D

Azzah said...

he..he..bawak google kat sebelah?

kura said...

besau gila fruttutttttiitutu. fuh!

fany wany said...

tak pernah makan :(((
wuwuwuwuwu

Onitsuka_hana said...

study2

eNaL_WaNie said...

wah sedapnye .. mahal tak kat sne ??

SoLy SoLicious said...

hamboi..menggedik xajak ye..hee

kotak bulat said...

wah,..best la..hehehe.. teringin plak nak makan

nurpiska said...

nyumnyum,best kot:)

Gua Tertidur said...

tadi baru lepak wangsa walk main bowling. hahaha..

DoodleLicious said...

hye...lama tak jengah sini...comel header

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tutti fruitty! best!

Nurnajwa KZ said...

Tak rase lg tutti tuuu --

Haha, kemain lg amek gmbr. Kte pon sme je dua kali lima :D

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com