Tuesday, October 25

Gula-gula hantu.

Assalamualaikum.

Dulu masa zaman sekolah dulu kan, tak kisah la sekolah menengah ke sekolah menengah ke? korang selalu tak makan gula-gula? and dalam banyak-banyak gula-gula, gula-gula apa fav korang? hehe. Tolong jangan cakap gula-gula fav korang gula-gula hacks! Ketuk kepala korang kang apa tak dapat! Huhu.

Ehem nak tahu tak apa gula-gula fav aku zaman sekolah dulu? Nak tahu tak? nak tahu tak? Ala kalau korang xnak tahu aku nak bagitahu juga. Peduli ah! HAHA.


Haaa. yang atas ni bukan dalam ketegori gula-gula ya. Ini namanya gula-gula mintak ludah. Puiiii~ HAHA. Okay okay, masa zaman sekolah dulu eyfa suka makan GULA-GULA HANTU. Alaaa tak tahu ke apa gula-gula hantu tu? isk. tak remaja betul lah korang ni.

Gula-gula hantu tu yang bila kita makan gula-gula tu lidah kita akan berwarna. Pernah makan tak? Kalau tak pernah makan pergi beli sekarang. HAHA. Kalau kat sekolah aku dulu, kalau makan gula-gula ni lepas tu mesti tanya kawan-kawan "Weh! Lidah kau warna apa weh? aku warna hijau. nampak x?


Haaa. Lepas tu masing-masing terjelir lidah nak tunjuk warna lidah masing-masing. HAHA. Sekarang ni dah tak jumpa dah gula-gula hantu tu. Kalau ada pun yang packet baru. Yang tu tak sedap sangat. Rasanya brand gula-gula tu pun lain. Huhu. Okay la tu je nak borak. Hehe.

KBAI~

6 comments :

Cat Is Na! said...

Yup, gula gula yang ada macam picture buah yang ala monster tu ka~~ suka suka ngan gula gula tu., :3

izfanora said...

pergh ! giler lama tak dtg kt sini.. byk benda baru dh umh nie.. hihi..

adoi, izfa xsuka makan gula-gula r.. xtau np nanti langit2 sakit.. hahaha..

faridah nazurah said...

gula-gula hantu monter tu sangat2 sedap. tapi gula2 yg kat gambar atas tu memang stock mintak kaki je.. mcm euuwwww je dorang ni. hahaha

siti kektus said...

haha. siapa tak suka gula2 hantu. nampak kalerful tu. hoho :p

Gua Tertidur said...

lame siot gua tak makan gula2 hantu nih! kat mana ada? haha.. nak!

kim heeruul said...

gula gula hantu boleh mengakibat kan gusi sakit..hik hik hik..

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com