Thursday, October 6

Diam seribu bahasa.

Assalamualaikum.

Rasanya dah lama tak update blog. Kalau update pun setakat "melepaskan batuk di tangga". Cewahhh. Siap peribahasa bagai eyfa ni. Hehehe.

Rasanya dah lama juga tak menjenguk blog kawan-kawan juga. Mesti dorang dah lupa dekat eyfa agaknya. Sob sobs. Sedihnyaa! =.=" Huhu. Padan la muka eyfa siapa suruh jarang online. Hehehe.

Dalam dua minggu lagi eyfa dah nak start final exam. Lepas tu dah habis exam boleh lah berblogging seperti biasa. Rasa macam dah lama sangat dah tinggalkan blog kesayangan ni. Sampaikan rank alexa pun dah makin meningkat. Adoi~


Tak apa. Tak lari gunung di kejar ye dak? Huhu. Okay lah. Nak bersiap pergi ke class ni. Have a nice day ya kawan-kawan ku =D

KBAI~

11 comments :

siti kektus said...

ya. ya. gunung ttap kat situ je eyfa. hehehe

gudluck for exam. ;)

Kc Kasedah said...

HAVE A NICE DAY TOO, EYFA! AKU PUN BARU NAK UPDATE NLOG BALIK. EH APAHAL CAPSLOCK. OKBAI. HIHIHI

azrijohan said...

goodluck ye

rara pinkmafia said...

ptt lame tak nmpka eyfa.

abghani said...

i folow yer

farhan said...

diam2 ubi kayu,walaupun diam ada kebaikan..dtg sini tolong awk

ArulchelseA said...

godluck..

Abg Stalker said...

dun wory..ur fan masih ada. ;)

.m y z. said...

ziema lagi lah lama tinggal. sobsobs. lama bangat tak singgah blog kak eyfa :/ goodluck final sis! xD

Tea Dno said...

org busy kan..huhuhu..

Ana Farhana said...

goodluck dear :)))


ana baru abes exam..hehe

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com