Friday, October 28

Facebook Friend Requests.


HAHA. Aku rasa korang tengok gambar ni pun korang dah tahu apa yang aku nak cerita kan dekat entry kali ni. Facebook siapa aje yang tak ada zaman sekarang yang serba canggih ni? Mak? Abah? Kakak? Abang? Adik? Bapak tiri? Makcik Jeton? Pakcik Kadir? Mak Som? Nek Jah?

Semua dah ada account facebook sorang satu (tak termasuk mak abah aku). Tak ada facebook tak canggih lah kan. HAHA. Kalau boleh satu kampung semua nak add. Kalau aku, memang aku takkan approve. Nasib lah kau.

KBAI~

Credit to : takkesah.tumblr.com

15 comments :

nurpiska said...

hehe trpkse mnerima friend request dyorang smate2 nak jg hati depa:)

Clara said...

Clara accept je semua keluarga clara. Diorg bukan jge tepi kain clara pown.. hik3..

Cuma ayah clara je yg mmg tak de fb or twitter or apa2 je. Email ada la. Tu pun sbb skul. hehehhe..

aimie amalina said...

kekekeke
betol
kekadang terpaksa x bole nak approve
bahaya!
eheheheeh

mumui said...

my dad ade fb... hehe... so, just approve..hehe

Ezy Chiaki said...

saye pon approve org2 t'tntu je.. malu kot nk approve sume org.. haha..
nsb la mak ayah saye xde pesbuk.. hihi

SoLy SoLicious said...

mjur mak ayah kite xde fb..heee

Miss Xyz =) said...

haha XXD smua srba slah kn?

cik najihah said...

haahha bole pulak gitu

faridah nazurah said...

KAWAN BAIK, lepas ni aku nak add kau jadi makcik aku boleh? bahhahahahah :P

Miss Eiza said...

Friend dgn diorang...tapi mmg dipantau lah jadinya.haha..salah langkah,mmg kena sound . sabo jelah~

Abg Stalker said...

hahahah..da x bole nk mengadu kt FB!sbb mak bapak da ada dlm friend list.

Syafz said...

haha...lawak lak baca :)

my dad also got fb...huhu

PeekAChuMey ♥ said...

hahaha , kuang asam punyee anak katenye nanti . HAHA ! adess .

Cik Suriz said...

hua.hua hua.. its true anyway

siti kektus said...

ok. mak abah kite tak ada fb. so selamat. :)

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com