Saturday, October 15

Keinginan untuk memiliki Varsity Jacket

Assalamualaikum.

Sebenarnya nak bagitahu, aku dah lama teringin nak beli VARSITY JACKET. Tapi tak tahu nak cari dekat mana. Hari tu Brand Pull and Bear ada keluarkan varsity jacket ni but biasa lah kan size nya kecil-kecil aje kan. HAHA. Kecewa di situ. 

Pull n Bear varsity jacket
Last-last adik aku yang beli dulu varsity jacket ni. Arghhhh! Jeles gila weh! Aku pun berusaha lah try cari dekat online shop and alhamdulillah jumpa juga akhirnya. Seronok bukan main aku. Tak sabar nak tunggu varsity jacket aku sampai dekat rumah.

Will be mine soon.
Ini gambar varsity jacket yang aku order tu. Harga tak mahal pun RM110 aje. Berbanding dengan adik aku punya RM190 kalau aku tak silap. Harap sesuai lah dengan badan aku yang cute ni kan. Boleh lah aku bajet-bajet cute depan adik aku sebab aku pun ada varsity jacket jugak! HAHAHA. Tak sabarnya.

KBAI~

8 comments :

nurul nadia nasir said...

woww!mesti cantik bila awak pakai nanti hik3

EYFAalias said...

@nurul nadia nasir hehhee. i hope so. thanks dear <3

ArulchelseA said...

comel la nnt tu..kihkih

EYFAalias said...

@ArulchelseA ala malu lah macam ni. hehee

Ezy Chiaki said...

nk jugak! tp xmmpu nk beli..
haha

EYFAalias said...

@Ezy Chiaki suruh abang sayang awak belikan. hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nice one lah. nak jugak*__*

Ain Athirah bt Zainuddin said...

ade link dye tak ? kita nak beli jugak , but ade cutting laki punye x?

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com