Monday, October 31

Voucher Chatime Publica by Nuffnang

Asalamualaikum.

Selamat pagi isnin ya kawan-kawan. Aku tahu semua orang tak suka hari Isnin. Aku pun sama juga tak suka hari isnin jugak tapi hari isnin ni aku suka pulak. Nak tahu sebab apa? sebab Nuffnang kasi aku Voucher Chatime Publica dekat aku.  HAHAHAHHAHAHA (Gelak puashati)


Hari tu penat aku bodek KAWAN BAIK aku nak suruh dia belanja aku Chatime ni. Dia dapat juga voucher dari Nuffnang. Daripada tak kenal terus jadi KAWAN BAIK semata-mata nak paw minah ni Chatime. Tapi di sebabkan aku pun dapat juga. Aku rasa dah boleh dah putuskan persahabatan kita setakat ini. HAHAHA.

Eh eh. Gurau je KAWAN BAIK. Sorry ya! Kau kan kawan baik (lupa caps lock) aku dunia akhirat. Hehehe. Nanti boleh ah kita g Chatime ni sama-sama eh! Lepas tu snap gambar buat muka mulut muncung bajet-bajet cute macam orang korea sikit en. HAHAHA. Apa-apa pun terima kasih Nuffnang sebab kasi aku voucher chatime ni.

KBAI~

P/S : Siapa HANDSOME jom teman aku pergi Chatime? Hikhik ^_^

10 comments :

ayuyuuu :) said...

dapat jugak..
tapiiiii macam jauh ajeeee. huk3

Ku Azhar said...

dtg gak bende nie...sbnarnye bende nie ape? xphm T_T

kura said...

untung dpt bocer... wuh.

SoLy SoLicious said...

jum2...kte pun dpt..heeee

Nyamuk Terbang said...

kiter dpt jgk
wink wink

Abg Stalker said...

abg pun dpt.yeay!1st time nuffnang ada la jgk bg abg sesuatu +__+ tp mcm x sempat je nk blk kl.memandangkn dia ada lokasi terpilih shj.kursus 4bln,bila nya nk blk KL. :(

faridah nazurah said...

hahaha aku ingat kau nak putuskan aje perhubungan kita.. baru nak menangis tadi. tapi nasib baik kau gurau2 je.. terharu gile lah!

sayangs gilos babengs dekats kau wahai KAWAN BAIK!

Soda & Ice Tea said...

dapat juga, tak reti lee, nk kene print dulu kan. jauh pulak KL, tgnu takde. haish. jomlaa. kasik sy sdap jugak minum 2. hehe

farhan said...

aku pun dpt jgk..tapi tak paham benda ni utk apa..

Gua Tertidur said...

jeles! kbye!

 
\\ALL RIGHT RESERVED. Copyright@ HAK MILIK AFIFAH ALIAS//
Full Designed by eyfaaliasstory.blogspot.com